A Kék Lukács krémet tényleg csak állatorvos írhat fel?
Figyelt kérdés
Hallottam,olvastam,hogy csak állatorvosnál lehet megkapni,állatpatikákban nem.Valóban így van?Csak állatorvos által felírva lehet megvásárolni?A válaszokat előre is köszönöm2023. ápr. 8. 15:07
1/8 anonim válasza:
Én 20 évvel ezelőtt vettem és akkor semmi ilyen felírás nem kellett hozzá.
2/8 anonim válasza:
Receptköteles, de állatpatikában kell lennie
3/8 anonim válasza:
Nem receptkölteles. A neten is lehet rendelni
5/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,hogy a Kék-Lukács kék krém zero az ami nem
vényköteles,végül ezt is olvastam
2023. ápr. 8. 17:56
6/8 A kérdező kommentje:
Tehát,hogy több változata van
2023. ápr. 8. 17:57
7/8 anonim válasza:
3 antibiotikum is van benne, persze, hogy vényköteles, max szabályellenes itt-ott kiadják.
Most már csak állatokra van törzskönyezve, így nem tudom, hogy háziorvos felírhatja-e, de van kék kenőcs, ami majdnem ugyanaz, azt ki kell kevertetni, tehát azt lehet házi vagy állatorvossal még felíratni.
8/8 anonim válasza:
Amikor a tengerimalacomnak talpfekélye volt , az állatorvosnál vettem , szépen meggyógyult neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!