A macska nem élne túl egy éjszakát 10 fokban?
Én már nagyon idős vagyok, de 20 évvel ezelőtti emlékeim jönnek vissza. Nekem nagyon szimpatikus, ha egy férfi igy szereti a cicáját, ez valódi szeretet! Annak idején kaptam egy 2 hónapos tündi bündi kiscicát. Nem akartam, hogy a hálóban aludjon, de olyan édes volt, hogy első este megengedtem neki, hogy az ágyamban aludjon.Jó kiscica volt, egész éjjel nyugiban aludt. Reggel felébredtem, ugy feküdt, hogy a fejecskéje a párnán, teljesen kinyujtózva a paplan alatt, a hasija felfelé, a két kis tappancs kifelé, mint egy csecsemő. Kihúztam az ágyből.Olyan hosszura nyult kétszer akkora lett, gondolom,mert teljesen el volt lazulva.
A mai napig elsirom magam ha ez eszembe jut, második naptól nem aludhatott a szobámban, a másik, fütőtt szobába szoktattam át.Első éjjel nyivákolt, de megszokta. Imádtam az okosságát, nagyon okoska volt. Midig ez a jelenet
jut eszembe róla, hogy dupla hosszu cica lett reggelre, teljes biztonságban érezte magát. Drága pici Bandita, kis babám, nagyon szerettelek!Sajnos nem volt gyerekem, ő volt a babám 1 éjszakára.
“ És nem ám úgy, hogy a macska az ágy végében, hanem ölelkeznek! ”
Az ilyen félnótásokkal szóba sem állnék. Az állatok és az én intim életterem nem lehet azonos.
A macskák akár a minuszokban is elvannak, ha van megfelelő vackuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!