Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a cicám! Van még esély...

Eltűnt a cicám! Van még esély hogy haza jöjjön? Többi lent⬇️

Figyelt kérdés
Sziasztok! Legnagyobb elkeseredésében az oldalhoz és hozzatok fordulok… múlt héten találtunk egy érdeőben egy pici cicát.Nagy nehezen haza hoztuk és minden rendben volt. Kinti cica lett és szépen fejlődött,kutyussal jól elvoltak,stb! Aztán tegnap este láttuk utoljára és mára már semmi hír róla. Lány cica és fiatal ezért ivartalanítást meg nem tudtuk megcsinalni. Szval ma este/hajnalba lesz egy napja hogy eltűnt… szerintetek van még esély arra hogy haza jöjjön?? Válaszokat köszönöm

#cica #vanmégesely?
2022. okt. 11. 15:11
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Aha!pontosan!!! Éljünk ebben a tudatban!
2022. okt. 13. 12:58
 52/56 anonim ***** válasza:
84%

Mindenki hülye, csak a kérdező helikopter.

Te nem ugyanaz a troll vagy véletlenül, akinek a múltkor állítólag elütötték a macskáját és mindenféle kifogásra hivatkozva nem vitte el dokihoz?

2022. okt. 13. 13:39
 53/56 A kérdező kommentje:
Nem hála ég! Én tenlyeg szeretem az állatokat, és nem szoktam ilyeneket csinalni, nem szeretek emberekkel vitatkozni olyan dolgokról amin már nem lehet változtatni, csak rossz hogy a macskám sincs meg és mindenki engem szid. Ráadásul senki sem ismer és senki sem tudja az én helyzetem és azt sem hogy én milyen vagyok és hogy erre vágytam. Arra h befogadják egy állatot. Aki majdnem elpusztult és mégsem. Próbáltam neki mindent megadni de ez így sikerült.Sajnálom legközelebb majd megpróbálok az itteni hozzászólásokra is figyelni.
2022. okt. 13. 14:38
 54/56 A kérdező kommentje:
Milyen címmel találom azt a trollt os kérdést?
2022. okt. 13. 14:39
 55/56 anonim ***** válasza:
81%

Nem szidna mindenki, ha nem kötnéd az ebet a karóhoz, hogy "mindent" megadtál. :/

Nézd én elhiszem hogy a szándékod jó volt, de ez sajnos akkor se így működik. Reméljük a cica tényleg csak hazament vagy valaki más fogadta be, és nem lett baja.

A válaszolók többsége szerintem nem akar(t) neked rosszat, csak ez tényleg nem ilyen egyszerű hogy lerakom a kertben és onnantól az enyém. :/

2022. okt. 13. 14:45
 56/56 A kérdező kommentje:
55. Rendben egyetértek ezzel és így megértem és elfogadom. Viszont akkor nem tudtam mást csinalni! Ha mégegyszer ilyen előfordul valahogy megpróbálom máshogy!
2022. okt. 13. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!