Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a cicám! Van még esély...

Eltűnt a cicám! Van még esély hogy haza jöjjön? Többi lent⬇️

Figyelt kérdés
Sziasztok! Legnagyobb elkeseredésében az oldalhoz és hozzatok fordulok… múlt héten találtunk egy érdeőben egy pici cicát.Nagy nehezen haza hoztuk és minden rendben volt. Kinti cica lett és szépen fejlődött,kutyussal jól elvoltak,stb! Aztán tegnap este láttuk utoljára és mára már semmi hír róla. Lány cica és fiatal ezért ivartalanítást meg nem tudtuk megcsinalni. Szval ma este/hajnalba lesz egy napja hogy eltűnt… szerintetek van még esély arra hogy haza jöjjön?? Válaszokat köszönöm

#cica #vanmégesely?
2022. okt. 11. 15:11
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
86%

Pedig megoldást kerestél, a megoldás meg az hogy nem b@szarintunk ki a kertbe macskát, pláne ha még nem szokott oda, pláne ha kölyök, pláne ha nincs jó bőrben. Ez a megoldás, akkor is ha neked nem tetszik.

2022. okt. 12. 15:48
 32/56 A kérdező kommentje:
Ez a megoldas az én esetemben nem volt lehetséges. Hiába ez van. Ha ez kell akk elb@sztam??!
2022. okt. 12. 16:20
 33/56 anonim ***** válasza:
75%

Nem nem volt lehetséges, hanem nem lett volna kényelmes. Vállald a felelősséget, mondd ki h elbsztad.

Mocorgott a macska, azért nem lehetett bevinni... jézusom 🤦‍♀️🤦‍♀️

2022. okt. 12. 16:35
 34/56 A kérdező kommentje:

Csak kérdezem közületek bárki nevelt vagy hozott el( akár erdőből )macskát?

es akkor vallalom a felelősséget mikor úgy gondolom

De azért köszi😂

2022. okt. 12. 16:38
 35/56 anonim ***** válasza:
72%

Erdőből nem, de gyártelepről többet is.

Hova szeretnél kilyukadni ezzel a kérdéssel?

2022. okt. 12. 16:47
 36/56 anonim ***** válasza:
75%
Parkolóból mentettem kidobott macskát, igen. Pont ezért vagyok kiakadva az olyanokra, mint te.
2022. okt. 12. 16:55
 37/56 anonim ***** válasza:
83%

Önigazolhatod magadat, amennyit akarod, attól még hülyeséget csináltál. Elkrtad, ez van, reméljük a macska jól van, akárhol is legyen.

Következő ilyen szituációra pedig kaptál tippeket bőven.

2022. okt. 12. 17:42
 38/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat!😂
2022. okt. 12. 18:55
 39/56 A kérdező kommentje:
36. Szuper,remelem sokkal jobban csináltad😂 macskàs Nèni is lehetnél akkor
2022. okt. 12. 19:04
 40/56 anonim ***** válasza:
70%
Hát attól nehéz rosszabbul csinálni, h elveszted a macskát, amit elvileg megmentesz.
2022. okt. 12. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!