Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a cicám! Van még esély...

Eltűnt a cicám! Van még esély hogy haza jöjjön? Többi lent⬇️

Figyelt kérdés
Sziasztok! Legnagyobb elkeseredésében az oldalhoz és hozzatok fordulok… múlt héten találtunk egy érdeőben egy pici cicát.Nagy nehezen haza hoztuk és minden rendben volt. Kinti cica lett és szépen fejlődött,kutyussal jól elvoltak,stb! Aztán tegnap este láttuk utoljára és mára már semmi hír róla. Lány cica és fiatal ezért ivartalanítást meg nem tudtuk megcsinalni. Szval ma este/hajnalba lesz egy napja hogy eltűnt… szerintetek van még esély arra hogy haza jöjjön?? Válaszokat köszönöm

#cica #vanmégesely?
2022. okt. 11. 15:11
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
hat ott hagyni az erdőben éhen dögleszteni se a legjobb de hat ki tudja?😂🤷🏻‍♀️
2022. okt. 12. 19:45
 42/56 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg az eszedbe jutott, hogy nem ez a két lehetőség van? Hanem mondjuk úgy megmenteni, hogy annak a szerencsétlen macskának is valamivel jobb legyen az élete? Rohadtul nem lett volna nehéz.
2022. okt. 12. 19:47
 43/56 A kérdező kommentje:

Emberek!!!

enni adtam neki, beoltattam, feregtelenitettem,a nap egyik részét a család kezében töltötte, hàzat vettünk neki, játékokat. Úgy gondoltam ez egyenlőre elég és ettől neki is jó lesz

2022. okt. 12. 21:12
 44/56 A kérdező kommentje:
Drága 42-es!!! Szerinted ezt az egészet miert csináltam? Azért hogy nekem jobb legyen?😂 ilyen árak mellett csak azért hogy nekem jobb legyen befogadok egy élőlényt? Nem értem a gondolkodásmódod! Nyilván te se az enyémet..viszont sztem ezen az oldalon mindneki túl okos😂 mindenki mindent jobban tud a másiknál es mindenki tanácsot ad es hat van aki rosszindulattal… nem teljesen ezekre a válaszokra számítottam.Ez az oldal se a best💁🏼‍♀️…a remény hal meg utoljára,én erős maradok es kitartok a cica és az érveim mellett!!HA TETSZIK HA NEM!!!🫶
2022. okt. 12. 21:17
 45/56 anonim ***** válasza:
87%

Egy hős vagy. Az állatok megmentője. Bár több ilyen jótét lélek mászkálna, mint te. Hála neked a macskának a lassú éhhalál helyett egy gyors és kevésbé fájdalmas autókerék lesz a vége. Köszönjük a munkádat, kérlek folytasd!

Ezt akartad hallani, boldog vagy? A saját lelkiismereted megpróbálhatod átverni, de minket miért akarsz?

2022. okt. 12. 22:24
 46/56 anonim ***** válasza:
86%

Tudjuk, arra a válaszra számítottál, hogy essünk hanyatt attól, hogy az erdőből áttetted a macskát az utcára (mert ha nem macskabiztos a kerted, akkor az utcán lesz).

Valahogy nem estem tőled hanyatt.

2022. okt. 12. 22:37
 47/56 anonim ***** válasza:
87%
szét lett oltva szegény gyerek xdd
2022. okt. 12. 22:44
 48/56 anonim ***** válasza:
87%
Mgyarul elhoztál egy macskát, aztán mégis inkább ugyanúgy kibsztad, mert lusta voltál a fürdőben leteríteni neki egy plédet - egy kölyökről beszélünk, nem egy tigrisről, ember.
2022. okt. 13. 07:24
 49/56 anonim ***** válasza:
27%

Nem válaszoltál. Hova akartál kilyukadni a kérdéseddel? :)

2022. okt. 13. 09:03
 50/56 anonim ***** válasza:
85%

49, valszeg oda alart kilyukasni, hogy ha még nem mentettél akkor kussolja, ha meg mentettél, akkor idióta macskásnő vagy.

Kikezdhetetlen logika.

2022. okt. 13. 09:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!