Ma van egy hónapja, és egy napja, hogy eltűnt a cicám. Van még esély, hogy hazajön?
Megszakad a szívem. Az én kiscicám volt az, aki miatt egy hosszú rossz nap után is jókedvű voltam, iszonyúan hozzám nőtt ezalatt a 2 év alatt. Minden nap sírok, hiába kerestetem egyszerűen nincs meg, nagyon fáj. Mióta eltűnt egy nagy űrt hagyott bennem.
Borzasztóan hiányzik.:(( </3
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ha egy cica nem jön vissza néhány napon (max egy héten) belül, már nincs sok esély. Tapasztalatból írom, mert nekem már elég sok macskám vált köddé, valószínűleg megmérgezték, esetleg szomszéd házaknál élő kutyák végezhettek vele, ezt nem tudhatom biztosan.
Bár ha kandúr a cicád és nincs ivartalanítva, még hazajöhet, nekik szokásuk egy időre csak úgy eltűnni, ha épp párzási időszak van.
Sajnos erre már nem sok esély van ennyi idő után..
Egy másik pedig nem pótolja.. de ha szeretnél másikat, akkor tálalsz könnyen.
Nekünk 3 hónap volt a legtöbb, hogy hazajött a macskánk. Már biztos voltam benne, hogy nem lesz meg.
Illetve anyukàmék egyik macskája rendszeresen eltűnik hónapokra, majd nagy nyivákolás közepette hazaér. Olyankor másnál lakhat mert nagyon tisztán, jól tápláltan jön mindig haza. Valahogy kétlaki életet él. Most 1 hónapja itthon van de kitudja meddig. Ezt csinálja évek óta. Pár hónap itthon, pár hónap valaki másnál.
Illetve a munkahelyemen is csinált az egyik macska ilyet.
Szóval még simán hazajöhet.
Mennyi felelotlen ember van itt komolyan... miert hagyjatok ezt? Miert tud kimenni a macska egyaltalan a kertbol? Vagy ha macskabiztos kerites nem megoldhato, miert nem tartjatok bent oket?
Aztan meg megy a siras, hogy eltunik. Mit vartok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!