Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a cicám! Van még esély...

Eltűnt a cicám! Van még esély hogy haza jöjjön? Többi lent⬇️

Figyelt kérdés
Sziasztok! Legnagyobb elkeseredésében az oldalhoz és hozzatok fordulok… múlt héten találtunk egy érdeőben egy pici cicát.Nagy nehezen haza hoztuk és minden rendben volt. Kinti cica lett és szépen fejlődött,kutyussal jól elvoltak,stb! Aztán tegnap este láttuk utoljára és mára már semmi hír róla. Lány cica és fiatal ezért ivartalanítást meg nem tudtuk megcsinalni. Szval ma este/hajnalba lesz egy napja hogy eltűnt… szerintetek van még esély arra hogy haza jöjjön?? Válaszokat köszönöm

#cica #vanmégesely?
2022. okt. 11. 15:11
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim válasza:
27%
Az én "rohadék" macskám vagy 3 hétre eltűnt el. Már teljesen lemondtam róla rendesen gyászoltam és. Ez ez nyáron történt és a szoba ablakom nyitva volt És azt vettem észre valami beugrott az ablakon. És a kis gané volt! :) Úgy örültem. Tiszta sovány volt és nagyon koszos! Fogalmam se volt mi lehetett, hogy bezárták valahova vagy nagyon messzire szökött. Passz! De van remény!
2022. okt. 11. 17:53
 12/56 A kérdező kommentje:

Szval nagyon köszönöm a reakciokat,értelmes válaszokat!

1., vasárnap este találtam az erdő szélén ha nem tudod megoldani hogy benti legyen este 8 óra körül mégis mit tegyek?! Ahol én lakom a menhelyek nem megbízhatók így oda semmi keppen nem

2., megadtam neki mindent amit csak kellett (fereghajto, bolha elleni, napi többszöri kaja)

3.,amilyen állapotban volt kétlem h lett volna “gazdája”

Az összes választ köszönöm viszont egyet nem értek mindegyikkel(:

2022. okt. 11. 18:20
 13/56 anonim válasza:
14%
11-es miért lett lepontozva?
2022. okt. 11. 18:30
 14/56 A kérdező kommentje:
Remélem nem általam!!!! Én nagyon egyet értek vele!(; és örülök h egy újabb siker történet!
2022. okt. 11. 18:34
 15/56 anonim ***** válasza:
88%
Este 8kor mégis miért nem lehet megoldani, hogy bevidd a macskát? Delután 5kor zár a házad, vagy mi??
2022. okt. 11. 19:04
 16/56 A kérdező kommentje:
Ismétlem! Nem tudom megoldani mert NEM!!! Nem akartam behozni egy állatot akiről nem tudok semmit! Illetve este hogy csinaljak neki egy új helyet…főleg úgy ha nem szeretnèm hogy minden bútor macska pisiben/kakiban ússzon?
2022. okt. 11. 19:10
 17/56 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem, miért gondoltad, hogy a macska nálad marad, mert te épp rámondtad, hogy a tiéd.

Plusz mégis, szerinted kinek a hibája lenne, hogy elment? Itt te voltál a hülye.

A macskák meg szobatiszták, ha beviszel egy doboz homokot neki, abba végzi a dolgát. Vagy ha kicsi, beteszed egy dobozba. Nyilván könnyebb kirakni, aztán mondani neki hogy légy jó cica, és csá, csak akkor mit lepődsz meg, hogy lelép?

2022. okt. 11. 19:20
 18/56 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam de reméltem😂..akkor abban a helyzetben nem volt más választás most újítottuk fel a hàzat mégis hova rakjak egy izgő-mozgó akár beteg kisállatot. Számomra akkor ez tűnt a legjobb megoldásnak(és mai napig jobbnak gondolom mint hogy hagyjam az erdőbe éhen halni)
2022. okt. 11. 19:30
 19/56 anonim ***** válasza:
79%
Tehát taszít az állat fertőzésveszélyesnek véled, de hazahurcolod, mikor NEM akarod normálisan tartani..
2022. okt. 11. 19:44
 20/56 anonim ***** válasza:
26%

Szia , nagyon rendes tőled , hogy hazavitted !

Ha egy autó nem ütötte el ( ami szerintem feltűnt volna ), akkor lehet befogadta egy közeli szomszédod .

Szerintem nem kell azért kérdőre vonni a kérdezőt , mert nem vitt be egy ismeretlen macskát a házába ...

2022. okt. 11. 19:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!