Eltűnt a cicám! Van még esély hogy haza jöjjön?
Többi lent⬇️
21/56 A kérdező kommentje:
20 as nagyoooon köszönöm!!! Végre valaki megérti a gondolkodásom! Állatot szertek menteni és továbbra is szeretni fogom viszont meg orvos nem látta nem akartam pl gyerek köze vinni
Menteni 😂😂 szerinted ez mentés volt? 😂😂😂
Jézus. Hazavittél egy macskát, egy erdőből az udvarodba raktad ki, ennyit tettél, a macska meg azonnal meg is lépett :D
A nagy állatmentő 😂
2022. okt. 11. 23:06
23/56 A kérdező kommentje:
remelem te valami állatvédő szervnél vagy és ehhez nagyon értesz!!😂😂😂
Abban mi az állatmentés, hogy x méterrel odébb lerakod a szabadban? Komolyan nem értem.
Ha pici, akkor berakod egy dobozba (a lakásban) és másnap elviszed dokihoz. Nem olyan óriási feladat.
2022. okt. 12. 07:36
Amúgy nem egy emberrel vitatkozol, azt remélem tudod.
Teljesen egyetértek az előttem levő hozzászólással, ez nem mentés volt hanem semmi. Ahogy az eredményéből is látszik.
2022. okt. 12. 08:39
26/56 A kérdező kommentje:
Másnap elvittuk orvoshoz, és ő is azt javasolta. Vagyis ez tűnt számára is a legjobb megoldásnak
Ha voltál vele orvosnál akkor pláne mitől féltél, hogy elkapsz tőle valamit meg ismeretlen???? Nyilván nem volt semmi baja a macskának ha voltatok orvosnál. Te nem elővigyázatosságból nem engedted be a házba hanem mert kényelmesebb volt kibszni az udvarra, mint minden falusinak.
2022. okt. 12. 10:19
28/56 A kérdező kommentje:
Nem falun élek😂+ mivel voltunk orvosnál mondta, hogy egy ideig tartsuk kint(karanténban úgy mondd ) és figyeljük meg higy minden teljesen biztosan rendben van már csak azért is hogy a többi állatnak/embernek ne legyen ezzel gondja
Aha, az állatorvos azt mondja hogy egy vadidegen kölyök(?)macskát rakj ki csak úgy a kertbe októberben. Vagy kamuzol, vagy a doki nem százas.
Továbbra se értem miért lett volna nehéz a házban belerakni egy nagyobb dobozba éjszakára.
2022. okt. 12. 15:19
30/56 A kérdező kommentje:
A cica nem volt ANNYIRA pici..nem volt nyilván felnőtt de egy ilyen 12 hetes szerintem lehetett. Nyilván nem érzitek at a helyzetem nem tudtam megoldani mivel ahhoz túlságosan sokat mozgott ő nem egy olyan cica volt aki ült egy helyben…egyébként ezek a válaszok nagyon nem arra vonatkoznak amit kérdeztem xd
Kapcsolódó kérdések: