Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a cicám! Van még esély...

Eltűnt a cicám! Van még esély hogy haza jöjjön? Többi lent⬇️

Figyelt kérdés
Sziasztok! Legnagyobb elkeseredésében az oldalhoz és hozzatok fordulok… múlt héten találtunk egy érdeőben egy pici cicát.Nagy nehezen haza hoztuk és minden rendben volt. Kinti cica lett és szépen fejlődött,kutyussal jól elvoltak,stb! Aztán tegnap este láttuk utoljára és mára már semmi hír róla. Lány cica és fiatal ezért ivartalanítást meg nem tudtuk megcsinalni. Szval ma este/hajnalba lesz egy napja hogy eltűnt… szerintetek van még esély arra hogy haza jöjjön?? Válaszokat köszönöm

#cica #vanmégesely?
2022. okt. 11. 15:11
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
20 as nagyoooon köszönöm!!! Végre valaki megérti a gondolkodásom! Állatot szertek menteni és továbbra is szeretni fogom viszont meg orvos nem látta nem akartam pl gyerek köze vinni
2022. okt. 11. 20:44
 22/56 anonim ***** válasza:
78%

Menteni 😂😂 szerinted ez mentés volt? 😂😂😂

Jézus. Hazavittél egy macskát, egy erdőből az udvarodba raktad ki, ennyit tettél, a macska meg azonnal meg is lépett :D

A nagy állatmentő 😂

2022. okt. 11. 23:06
 23/56 A kérdező kommentje:
remelem te valami állatvédő szervnél vagy és ehhez nagyon értesz!!😂😂😂
2022. okt. 12. 07:21
 24/56 anonim ***** válasza:
72%

Abban mi az állatmentés, hogy x méterrel odébb lerakod a szabadban? Komolyan nem értem.

Ha pici, akkor berakod egy dobozba (a lakásban) és másnap elviszed dokihoz. Nem olyan óriási feladat.

2022. okt. 12. 07:36
 25/56 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy nem egy emberrel vitatkozol, azt remélem tudod.

Teljesen egyetértek az előttem levő hozzászólással, ez nem mentés volt hanem semmi. Ahogy az eredményéből is látszik.

2022. okt. 12. 08:39
 26/56 A kérdező kommentje:
Másnap elvittuk orvoshoz, és ő is azt javasolta. Vagyis ez tűnt számára is a legjobb megoldásnak
2022. okt. 12. 10:09
 27/56 anonim ***** válasza:
87%
Ha voltál vele orvosnál akkor pláne mitől féltél, hogy elkapsz tőle valamit meg ismeretlen???? Nyilván nem volt semmi baja a macskának ha voltatok orvosnál. Te nem elővigyázatosságból nem engedted be a házba hanem mert kényelmesebb volt kibszni az udvarra, mint minden falusinak.
2022. okt. 12. 10:19
 28/56 A kérdező kommentje:
Nem falun élek😂+ mivel voltunk orvosnál mondta, hogy egy ideig tartsuk kint(karanténban úgy mondd ) és figyeljük meg higy minden teljesen biztosan rendben van már csak azért is hogy a többi állatnak/embernek ne legyen ezzel gondja
2022. okt. 12. 15:16
 29/56 anonim ***** válasza:
85%

Aha, az állatorvos azt mondja hogy egy vadidegen kölyök(?)macskát rakj ki csak úgy a kertbe októberben. Vagy kamuzol, vagy a doki nem százas.

Továbbra se értem miért lett volna nehéz a házban belerakni egy nagyobb dobozba éjszakára.

2022. okt. 12. 15:19
 30/56 A kérdező kommentje:
A cica nem volt ANNYIRA pici..nem volt nyilván felnőtt de egy ilyen 12 hetes szerintem lehetett. Nyilván nem érzitek at a helyzetem nem tudtam megoldani mivel ahhoz túlságosan sokat mozgott ő nem egy olyan cica volt aki ült egy helyben…egyébként ezek a válaszok nagyon nem arra vonatkoznak amit kérdeztem xd
2022. okt. 12. 15:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!