Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Beteg a cicám, egy Budapesti...

Beteg a cicám, egy Budapesti segített kifizetni az állatorvosi költségeket és most őrjöng, hogy feljelent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elküldött 30ezer forintot, a maradékból tápot vettem mert 16ezer volt az orvos.

Az orvosi papírt átküldtem neki, de a F..napf-ban ahol a 2 heti gyógytápot vettem, ( 1 doboz 1000ft felett) nem hoztam el a blokkot, mert mögöttem egy nem normàlis nő állt és azzal voltam elfoglalva mert rávert a hátamra, hogy haladjak már.

Mikor visszamentem tegnap egy fèl óra múlva, akkor ugrott be, már nem találták már blokkot.

Most kéri a blokkot aki adta a pénzt és őrjöng, hogy feljelent...

Mit tegyek? Nincs több pènzem csak októberbdn kapok fizetest, de az is kimegy a cicára és lakbérre.

2022. szept. 18. 08:15
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
87%
De az sem hihető, hogy az adományozó őrjöng, és 15 ezer forintért fel akar jelenteni.
2022. szept. 18. 11:25
 22/46 anonim ***** válasza:
94%
Ne aggódj kérdező, a rendőrség le tudja kérni a belső pénztárszalagot, ha megmondod, kb. hány óra hány perckor jártál a Fressnapfba, de szerintem se jártál ott, szóval jó lenne, ha visszaadnád azt a pénzt, amit a macskádra kunyeráltál el.
2022. szept. 18. 11:27
 23/46 anonim válasza:
94%

Inkasszó van a számlán és oda utaltatsz pénzt? Oké, a mentes határig felveheted, de akkor is.

.

2022. szept. 18. 11:32
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Oké, tételezzük fel, igaz minden amit írtál ...

Akkor is neked kötelességed és senki más nem hibáztatható azért, hogy nem tudod bizonyítani, mire költötted el a pénzt.

Az adományozó reakciója teljesen érthető, elvárja, hogy a pénz csakis a cica gyógyulására legyen költve.

De ez számla nélkül nem bizonyítható, így megkérdőjelezhető.

2022. szept. 18. 11:42
 25/46 anonim ***** válasza:
92%
Ez úgy ahogy van kamu.
2022. szept. 18. 11:45
 26/46 anonim ***** válasza:
95%

Ez hülyeség! Ha inkasszó van a számládon, te azt a pénzt fel nem veszed, mert blokkolva van!!

Kamu sztori.

2022. szept. 18. 12:18
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak meg akarja tudni hogyan működik a NAV inkasszó...de ennél többet úgyem tudsz meg róla, én el nem mondom nekex, az tuti 🤣🤣
2022. szept. 18. 12:23
 28/46 anonim ***** válasza:
30%
Nyugi, ez könynen megoldható. Menj be a Fressnapfba és kérj másolatot a blokkról. Mivel a pénztárgépben minden benne van, bármikor tudnak nyomni neked egy másolatot visszamenőleg is. És törvényi kötelességük adni ha a vevő kéri. Ezt onnan tudom hogy én is kértem sokszor különböző boltokban másolatot, mert nyereményjátékoztam nagy tételben. Ha az egyik blokkon több nyerős cucc volt és valami nyert rajta, akkor be kellett küldenem a lebonyolító céghez. Ha esetleg egy másik termék is nyert rajta, akkor kénytelen voltam másolatot kérni hogy a másik céghez is be tudjam küldeni a bizonyítékot.
2022. szept. 18. 13:04
 29/46 anonim ***** válasza:
23%

Ha nincs pénzed, koldulj az utcán.

Probléma megoldva.

2022. szept. 18. 13:24
 30/46 anonim ***** válasza:
94%

"Menj be a Fressnapfba és kérj másolatot a blokkról. Mivel a pénztárgépben minden benne van, bármikor tudnak nyomni neked egy másolatot visszamenőleg is. És törvényi kötelességük adni ha a vevő kéri."

. Na, ja, de mi van akkor, ha egy másik vásárló megint ráver a hátára?

2022. szept. 18. 13:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!