Beteg a cicám, egy Budapesti segített kifizetni az állatorvosi költségeket és most őrjöng, hogy feljelent. Mit tegyek?
Elküldött 30ezer forintot, a maradékból tápot vettem mert 16ezer volt az orvos.
Az orvosi papírt átküldtem neki, de a F..napf-ban ahol a 2 heti gyógytápot vettem, ( 1 doboz 1000ft felett) nem hoztam el a blokkot, mert mögöttem egy nem normàlis nő állt és azzal voltam elfoglalva mert rávert a hátamra, hogy haladjak már.
Mikor visszamentem tegnap egy fèl óra múlva, akkor ugrott be, már nem találták már blokkot.
Most kéri a blokkot aki adta a pénzt és őrjöng, hogy feljelent...
Mit tegyek? Nincs több pènzem csak októberbdn kapok fizetest, de az is kimegy a cicára és lakbérre.
Inkasszó van a számlán és oda utaltatsz pénzt? Oké, a mentes határig felveheted, de akkor is.
.
Oké, tételezzük fel, igaz minden amit írtál ...
Akkor is neked kötelességed és senki más nem hibáztatható azért, hogy nem tudod bizonyítani, mire költötted el a pénzt.
Az adományozó reakciója teljesen érthető, elvárja, hogy a pénz csakis a cica gyógyulására legyen költve.
De ez számla nélkül nem bizonyítható, így megkérdőjelezhető.
Ez hülyeség! Ha inkasszó van a számládon, te azt a pénzt fel nem veszed, mert blokkolva van!!
Kamu sztori.
Ha nincs pénzed, koldulj az utcán.
Probléma megoldva.
"Menj be a Fressnapfba és kérj másolatot a blokkról. Mivel a pénztárgépben minden benne van, bármikor tudnak nyomni neked egy másolatot visszamenőleg is. És törvényi kötelességük adni ha a vevő kéri."
. Na, ja, de mi van akkor, ha egy másik vásárló megint ráver a hátára?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!