Beteg a cicám, egy Budapesti segített kifizetni az állatorvosi költségeket és most őrjöng, hogy feljelent. Mit tegyek?
Elküldött 30ezer forintot, a maradékból tápot vettem mert 16ezer volt az orvos.
Az orvosi papírt átküldtem neki, de a F..napf-ban ahol a 2 heti gyógytápot vettem, ( 1 doboz 1000ft felett) nem hoztam el a blokkot, mert mögöttem egy nem normàlis nő állt és azzal voltam elfoglalva mert rávert a hátamra, hogy haladjak már.
Mikor visszamentem tegnap egy fèl óra múlva, akkor ugrott be, már nem találták már blokkot.
Most kéri a blokkot aki adta a pénzt és őrjöng, hogy feljelent...
Mit tegyek? Nincs több pènzem csak októberbdn kapok fizetest, de az is kimegy a cicára és lakbérre.
Igen, macskamentőtől kérzem segitséget.
Biztonsági nem volt, az eladó akarta kidobni pont azért ő is hibás mert nem figyelt oda a blokkra.
Egy nyugdíjas kifestett nő volt az ölebével. Latszott az arcán, hogy rendkívül feszült, mondjjk a mostani helyzetben nem csoda. Már bánom, hogy ordítoztam vele 70 fölött lehetett. Dr nagyon erőszakos volt.
Tuti kamu, már csak a féléves TB tartozás inkasszós számla miatt is.
De nem tud fejlenteni.
Én is remélem, hogy feljelent. Ha ez egy macskamentő szervezet, nekik is el kell számolni a blokkokkal. És nem fog tudni, mert nagysága "elfelejtette" elkérni, ergo nem arra költötte a pénzt, amire kapta.
Amúgy inkasszós számláról hogy lehet pénzt levenni? Ott nem egy szoftver nézi, hogy beérkezik-e valami és rögtön zárolják? (Ezzel a résszel nem vagyok tisztában, lehet, hogy nincs igazam..)
"Amúgy inkasszós számláról hogy lehet pénzt levenni? Ott nem egy szoftver nézi, hogy beérkezik-e valami és rögtön zárolják? "
Pontosan így van, ami bejön, azt azonnal zárolja a rendszer, úgyhogy már itt bukott a sztori.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!