Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Beteg a cicám, egy Budapesti...

Beteg a cicám, egy Budapesti segített kifizetni az állatorvosi költségeket és most őrjöng, hogy feljelent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elküldött 30ezer forintot, a maradékból tápot vettem mert 16ezer volt az orvos.

Az orvosi papírt átküldtem neki, de a F..napf-ban ahol a 2 heti gyógytápot vettem, ( 1 doboz 1000ft felett) nem hoztam el a blokkot, mert mögöttem egy nem normàlis nő állt és azzal voltam elfoglalva mert rávert a hátamra, hogy haladjak már.

Mikor visszamentem tegnap egy fèl óra múlva, akkor ugrott be, már nem találták már blokkot.

Most kéri a blokkot aki adta a pénzt és őrjöng, hogy feljelent...

Mit tegyek? Nincs több pènzem csak októberbdn kapok fizetest, de az is kimegy a cicára és lakbérre.

2022. szept. 18. 08:15
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
40es, nem is az orvossal volt a baj, hanem a macskatáppal.
2022. szept. 19. 07:20
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem érdekel a neved és a címed :-D

Te kértél segítséget a "nagy rész igaz" ganyéságod legalizálásához :-D

2022. szept. 19. 13:03
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt igaz. Ja, nem macska volt, hanem leguán.
2022. szept. 19. 13:06
 44/46 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, arra még nem válaszoltál, hogy a mi francnak kell neked állat és ha már kell, miért mástól tarhálsz rá pénz? Aztán meg tátod a szádat, amikor azzal se tudsz elszámolni, mire költötted más pénzét.
2022. szept. 19. 13:11
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Es melyik nagy resz igaz? Hogy kolcson kertel? Oke. De gondolom az mar orbitalis nagy kamu, hogy mire is ment el a penz.

Na ezert nem segitek en se ilyeneknek es igy. Csak es kizarolag direkt vagy az orvosnak vagyok hajlando fizetni vagy en megrendelem a kajat hazhoz es ezzel segitek, esetleg kifizetek egy-ket szamlat.

De penzt nem adok senkinek direkt, mert elbasszak es tutira nem arra, amire kernek. Az meg azert a pofatlansag netovabbja, mert en se szarom a penzt.

2022. szept. 19. 13:13
 46/46 A kérdező kommentje:
Már beadtam egy menhelynek a cicákat, túl sok volt..
2022. okt. 8. 10:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!