Beteg a cicám, egy Budapesti segített kifizetni az állatorvosi költségeket és most őrjöng, hogy feljelent. Mit tegyek?
Elküldött 30ezer forintot, a maradékból tápot vettem mert 16ezer volt az orvos.
Az orvosi papírt átküldtem neki, de a F..napf-ban ahol a 2 heti gyógytápot vettem, ( 1 doboz 1000ft felett) nem hoztam el a blokkot, mert mögöttem egy nem normàlis nő állt és azzal voltam elfoglalva mert rávert a hátamra, hogy haladjak már.
Mikor visszamentem tegnap egy fèl óra múlva, akkor ugrott be, már nem találták már blokkot.
Most kéri a blokkot aki adta a pénzt és őrjöng, hogy feljelent...
Mit tegyek? Nincs több pènzem csak októberbdn kapok fizetest, de az is kimegy a cicára és lakbérre.
Mond neki hogy jövő hónapban megafon neki.
Addig is ha van időd keress valami beugrós állást ahol össze tudod gyűjteni a pénzt.
Én azt nem értem, hogy kitől és milyen körülmények között kaptál pénzt. Nem ismeritek egymást?
Egyébként nem fog feljelenteni, mert ilyen miatt nem is lehet. Emiatt ne aggódj. A pénzét pedig majd vissza adod, ha kaptál fizetést.
Ha kártyával fizettél, akkor az látszik küld el neki a számlakivonatod. Vagy csinálj képet a tápról és küld el neki.
Én is kiakadnék ha valakinek adnék pénzt, mert nem képes a cicáját eltartani és még egy blokkot sem küldene. A pénz miatt nem hiszem, hogy feljelent, de állatvédelmi bejelentést tehet. Persze sajnos Magyarországon senkit nem érdekel, hogy a macska szenved 😔
Ki adott pénzt neked?
Fotózd le amit vettél h ennyibe kerül, vagy keress rá a honlapukon ( ha van)
és azt screeneld le h ténylegesen annyiba került.
Elég érdekes dolgok törtönnek veled, egyik örjöng másik ráver a hátadra?! mert 5 ft-osokkal fizettél vagy mi? Ilyen nincs h rávered a hátadra mert ő siet, állj ki magadért !Tudom Pesten sok az őrült, de azért álljon már meg a menet.
Azt lefotóztam és elküldtem amit vettem de kitalálta, hogy azt nem most vettem stb..
Nrm kártyával fizettem, levettem róla a pénzt rögtön mert inkasszós a kártyám a Nav-nál egy fél éves TB tartozás miatt mikor munkanélkül voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!