Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nőstény cica ivartalanítás...

Nőstény cica ivartalanítás utáni seb nem szép, de nincs baja a cicának, lehet, hogy csak csúnyán varrták össze?

Figyelt kérdés

Kb. már 1 hónapja volt az ivartalanítás, akkor még a cica nem nálunk volt.

Műtét utáni ruha volt rajta, kb. 1 hétig (szétrágta és büdös is volt, ezért levettük róla).

Felszívódó varrat.

Sajnos a sebe elég csúnya, var képződött rajta. Néha a cica megnyalja, de nem piszkálja.

A macskának nincsen baja, eszik, iszik, sokat játszik, engedi, hogy hozzáérjek a sebhez, látszólag nincsenek fájdalmai, de aggódom, hogy ilyen a seb... valakinek hasonló tapasztalat? Jövő hétre van időpontunk állatorvoshoz vele.

ma 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémet is nem sokkal ivartalanítás után fogadtam be, elférőződött a sebe, tiszta genny volt, szerencsére kifakadt és csak a külső varrat nyílt ki egy kicsit, de én annyira be voltam szarva, hogy nincs rá szó. Kapott antibiotikumot, kenőcsöt, tölcsért. Meg immunerősítőt, mert épp tél volt és előtte kinti cicaként élt.

Én nem is gondoltam H baj van, mert evett, játszott, jól elvolt. 2 napot volt itt, aztán mentünk is a dokihoz.

ma 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az sosem árt, ha ránéz egy doki. A legjobbakat kívánom nektek! 1 voltam.
ma 12:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
ma 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!