A cicánk mitől finghat ennyire büdöseket? Már elviselhetetlen, de nem megy a hasa!
Most, hogy betegen itthon vagyok és nem mentem suliba, fel ült az ölembe, de már nem veszem fel ma, mert az orrom alá fingik szó szerint és rohadt büdös, ablakot kell nyitni a fingszag miatt és hideg van most. Anyukámat nem érdekli, mert enyém a cica és én akartam. Lehet megevett valamit kint? Száraz eledelt kap általában, ritka ha adunk neki mást. Betegnek nem beteg, eszik ahogy szokott és mozog is, néha kikéreckedik, de utána visszajön ha már sétált. Lehet orvoshoz is el kell majd menni vagy elmúlik nála ez a fingorászás?
Hétvége óta van, előtte sosem éreztem ha befingott.
16/L
Nézd meg az összetételét - első helyen gabona van (a cica szervezete nem tudja hasznosítani, azért van benne, mert több tápot tudnak így gyártani) és a hústartalma (a macska kizárólagos ragadozó, a hústartalom a legfontosabb) pedog nevetségesen alacsony.
Nem ideális kaja, emiatt lehet baj az emésztésével. Olyan, mintha te reggel-délben-este chipset ennél. Finom, nem halsz tőle éhen, de nem kapsz meg minden tápanyagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!