Már másodjára említik meg anyukámék hogy elviselhetetlen bűz van a lakásban. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
A lakást érkezésük előtt direkt kitakarítottam, felmostam, kiszellőztettem. A macska alom is minden alkalommal miután a cica használja egyből takarítom és ablakot nyitok. Használok szageltávolító port is. Én nem érzem a bűzt, lehet már hozzá szokott az orrom, de nem tudom hogyan tudnám ezt a szagot eltüntetni, mert “róka szag” van. Nem szeretném hogy amikor látogatnak akkor mások kellemetlenül érezzék magukat, illetve nekem is kellemetlen amikor orrukat befogva rohannak ki a szobából. Mit tehetnék még?ma 09:02
1/11 anonim válasza:
Pedig a fiatalok sportja a hiperérzékeny szaglás. Mennyi idős muterod?
Lehet, ő megúszta a covidot, nekem nem sikerült, lehet ezért nem érzem a 4 macskát itt a házban. :D
És én még csak nem is szellőztetek. Na nem is jön ide senki. :D
Kérdezz azért mást is, milyen szagot érez.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, nekem nincs macskam, de anyukamnak ketto es ott nincs egyaltalan semmilyen szag.
Tisztalkodik a macska rendesen? Nem fordulhat elo az, hogy neha mashova pisil es nem veszed eszre?
3/11 anonim válasza:
Akinek nincs bent kisállata annak minden alkalommal furcsa szagu lesz a te lakasod. En is ha elmegyek keresztanyamhoz erzem hogy bent van 2 kutya, de nem neveznem azert budosnek. Mindenkinek mint az embereknek is van egy sajatos szaguk. Szerintem anyad egy kicsit tul reagalja, foleg ha ennyit takaritasz erkezes elott
4/11 anonim válasza:
A macskának-pontosabban az életterének-mindig lesz szaga.
két dolgot tehetsz:vagy a macskát paterolod ki,vagy anyádat...
5/11 anonim válasza:
Ez örökös vitatéma volt és lesz. Igen, bárkinél jártam ahol bent tartottak állatot igenis büdöset éreztem.
6/11 anonim válasza:
Az állattartás jár bizonyos szagokkal, és azokat meg is tudja szokni az ember. Például nekem most nincs háziállatom, de voltak, és ha elmegyek rokonokhoz, abszolút nem érzek büdöset, pedig bent lakik egy kutya és egy macska is.
7/11 anonim válasza:
Macskát soha nem éreztem(persze, ahol rendesen volt takarítva az alom és jó minőségű almot használtak), kutyát igen.
8/11 anonim válasza:
Én nem tartok bent állatot, de ha olyan helyre megyek ahol igen, akkor érzem a szagát. Nem feltétlenül mondanám büdösnek, de el tudom képzelni hogy van aki annak érzi. Engem egy vendégség idejére nem zavar, de élni nem tudnék vele.
9/11 anonim válasza:
A "rókaszag" tipikusan az ivaros kandúr vizeletének a szaga. Nem hugyoz össze mindent?
10/11 anonim válasza:
De igen, a kandúroknak főleg van egy nagyon durva szaga ha ivarosak. Ivartalanítással megszünik, de macskaalomnak mindig lesz valamilyen szaga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!