Már másodjára említik meg anyukámék hogy elviselhetetlen bűz van a lakásban. Mit tudok tenni?
"elviselhetetlen bűz"
Az állattartás tényleg járhat bizonyos szagokkal, de azért ez elég erős kifejezés, hacsak nem bokáig jársz a két hetes alomban.
Innen láttatlanban azt mondanám, hogy a fejűkben van valami.
Anyukámnak hiper érzékeny orra van, vagyunk is olyan viszonyban, hogy megmondaná, ha büdös van, mégse érzett ilyet soha, csak egyszer, mikor hasmenése volt a macskának és pont akkor volt itt ő is.
Szerintem vagy az almot nem takarítod megfelelően, vagy rossz a minősége, nem szívja magába a szagokat. Fedett a tálca? Ha igen, mikor cseréltél benne szűrőt utoljára? Mert az a kis szövet is tud bűzleni. A nyitott tálca meg pláne, amíg az volt, állandóan éreztem az alomszagot, akkor is, ha nem volt még semmi benne.
Mi van a macskakajával? Szokott lenni kitéve állandóan? A száraznak is van egy szaga, pláne a halas tápoknak, a nedvesnek meg végképp. Lehet, azt érzi anyukád, bár a rókaszag nekem is inkább pisire utal. Nézz körbe alaposan, bútorok alá is, én pl egyszer felemeltem a kanapé párnáját és ott találtam egy pisifoltot…Aztán eszembe jutott, hogy igen, egyszer kb 5 percre kiemeltem a párnákat és felügyelet nélkül hagytam, el is felejtettem, nem vettem észre és csak visszapakoltam. Utána meg kerestem, mi bűzölög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!