Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicánk mitől finghat ennyire...

A cicánk mitől finghat ennyire büdöseket? Már elviselhetetlen, de nem megy a hasa!

Figyelt kérdés

Most, hogy betegen itthon vagyok és nem mentem suliba, fel ült az ölembe, de már nem veszem fel ma, mert az orrom alá fingik szó szerint és rohadt büdös, ablakot kell nyitni a fingszag miatt és hideg van most. Anyukámat nem érdekli, mert enyém a cica és én akartam. Lehet megevett valamit kint? Száraz eledelt kap általában, ritka ha adunk neki mást. Betegnek nem beteg, eszik ahogy szokott és mozog is, néha kikéreckedik, de utána visszajön ha már sétált. Lehet orvoshoz is el kell majd menni vagy elmúlik nála ez a fingorászás?

Hétvége óta van, előtte sosem éreztem ha befingott.

16/L

febr. 4. 10:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

Az enyémek sugárban kihányják bármelyik whiskas terméket, nagy ritkán amikor a szekrénybe benézve azt hittem van még kajájuk, de mint kiderült nem volt, akkor vettem az éjjelnappaliban, jobb mint a semmi alapon.

- Hús, állati eredetű fehérje minimum 70% legyen

- Semmi vagy minimális gabona

- Lehetőleg kevés nyershamu

- Színezék és ízfokozó mentes

Ezek az alapok, amikkel már elboldogulsz egy jó táp választásában (Javítsatok ki ha valami nagyon fontos kimaradt). Látszólag drágább, viszont egy jó minőségű tápból fele annyit fog megenni, sőt lehet kevesebbet, mert megkap minden szükséges tápanyagot, és nem marad éhes, mint az “üres” kajákkal.

Férges is lehet persze, az is okozhat gázokat, ha kijárós akkor kell neki adni féreghajtót.

Kitkat, Whiskas, Nelly és társai a legrosszabb minőségű kaják, lehet azt mondani hogy “az enyém is ezeket eszi és semmi baja” viszont szinte biztos hogy 8-9-10 éves kora körül vese, máj, szív, allergia és minimum emésztési gondjai lesznek kialakulóban az állatnak.

febr. 5. 00:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha adsz neki tejet attól is finghat, sőt, foshat is.
tegnap 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!