Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire nehéz 2 cicával a...

Mennyire nehéz 2 cicával a költözés? Tényleg ennyire lehetetlen albérletet találni? Milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, huszonéves pár vagyunk, elég jó keresettel. Szeretnénk összecuccolni, viszont nekem van 2 cicám, nagyon nyugis, lakásban tartott cicák. Győrben és környékén nézegettem lehetőségeket, viszont nincs élhető lakás amibe lehetne vinni őket. Persze tisztában vagyok vele hogy nem olcsó egy albérlet, de nem szeretnénk azért 200-300 ezreket költeni arra, hogy éljünk valahol. Igényesek vagyunk, rendezettek, fix állással. Akár hajlandó lennék papíron is biztosítani a főbérlőt, hogyha esetleg a cicák kárt tennének, azt teljes mértékben vállalom és megtérítem. Nem igazán értem mire fel a diszkrimináció. Egy gyerek vagy pár igénytelen ember nagyobb kárt csinál, láttam rá jó sok példát. Bútorom van, tehát egy bútorozatlan lakásba szerződéssel nem igazán értem miért ne lehetne vinni őket. Természetesen legjobb lenne sajátot venni, viszont nincs felesleges 30-40 milliónk így hirtelen, még a hitelhez is kellene minimum 6-7 millió 😅

Előre is köszönöm ha bárkinek lenne esetleg használható tanácsa!

2022. aug. 28. 23:01
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
67%

Ajanlj fel 1,5 millio kauciot. Ennyi kart siman tudnak csinalni az allatok.

Ha felajanlottad es ugy se engedik a macskaidat akkor reklamalhatsz addig nem.

Nehogy mar a berlik szablyak a felteteleket.

Volt lakasom kiadva, kutyas, nyulas alberlo…. Fujjjj…..

Nyulszart szedtem mindenhol a lakasban, konyhaszekreny stb…

A kutya/macskaszor mindenhol, azt ki nem takarittotta nirmalusan egyik se.

Amugy mit szolnal ha te koltozneel egy slberletbe ahol elotte macskat tartottak?

2023. máj. 21. 16:16
 42/44 anonim ***** válasza:
49%
A #41. válaszolót valaki lepontozta , pedig teljesen igaza van. Akár egy macskával is tönkre lehet tenni a lakást, laminát padlót tönkre teszi ,odapisil , bebarnul , alatta pedig bepenészedik. Az ajtókat és a küszöböt karmolja , élesíti a körmeit. A függönyt is simán széttépi, mert ugye legtöbb macska az ablakba szeret üldögélni. Sajnos ezért félnek a lakástulajdonosok kiadni a lakást , mert a macska több kárt tud tenni mint a kaució . Simán megközelíti az 1 milliót is ha cserélni kell padlót vagy bármit felújítani. Nem beszélve a szagról ami sima takarítással nem megy ki.
máj. 20. 09:11
 43/44 A kérdező kommentje:

Aha. A lényeg, hogy gyerek nem csinál ilyet, soha 🙃

Egyébként ha 2 milliós kártérítést okozna azt is kifizetném. Miért mondom ilyen biztosan? Mert 1. Bőven van ennyi pénzem, mivel saját lakást venni úgysem tudok 10 millióból sem, van mire félretennem, max kimarad egy nyaralás.

2. 10 év alatt még csak egy fotelt sem kapartak meg, kétlem, hogy most kezdenék el.

Egyébként lett egy szuper lakásom ahova jöhettek velem, vígan kifizetem, és még önköltségen újítgatok is a főbérlő örömére, a szomszédok is szeretnek minket. Csendesek vagyunk, tiszták és segítőkészek.

Nade 3 gyerekkel biztos sokkal rendezettebb és halkabb albérlői vannak az állat elleneseknek.

máj. 21. 00:25
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdezo:

Az hogy a szerzodesbe beleirod hogy a kart megterited, az edeskeves, az semmire sem garancia, mert ha megsem fizetsz, vagy vitatod a kart, a tulajnak kell polgari peres uton behajtania, ami egy hosszu, koltseges eljaras. Raadasul ha a tulaj meg is nyeri a pert, az sem jelenti azt hogy automatikusan a penzehez jut, mert akkor vegrehajtast kell kernie, es gyanus h aki alberletezik, altalaban nem rendelkezik vagyonnal.

Szoval ennyit er ha barmit a szerzodesbe irsz.

Nem a te tisztesseged kerdojelezem meg, csak amit leirtam ez fut vegig a berbeado fejeben.

máj. 21. 08:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!