Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire nehéz 2 cicával a...

Mennyire nehéz 2 cicával a költözés? Tényleg ennyire lehetetlen albérletet találni? Milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, huszonéves pár vagyunk, elég jó keresettel. Szeretnénk összecuccolni, viszont nekem van 2 cicám, nagyon nyugis, lakásban tartott cicák. Győrben és környékén nézegettem lehetőségeket, viszont nincs élhető lakás amibe lehetne vinni őket. Persze tisztában vagyok vele hogy nem olcsó egy albérlet, de nem szeretnénk azért 200-300 ezreket költeni arra, hogy éljünk valahol. Igényesek vagyunk, rendezettek, fix állással. Akár hajlandó lennék papíron is biztosítani a főbérlőt, hogyha esetleg a cicák kárt tennének, azt teljes mértékben vállalom és megtérítem. Nem igazán értem mire fel a diszkrimináció. Egy gyerek vagy pár igénytelen ember nagyobb kárt csinál, láttam rá jó sok példát. Bútorom van, tehát egy bútorozatlan lakásba szerződéssel nem igazán értem miért ne lehetne vinni őket. Természetesen legjobb lenne sajátot venni, viszont nincs felesleges 30-40 milliónk így hirtelen, még a hitelhez is kellene minimum 6-7 millió 😅

Előre is köszönöm ha bárkinek lenne esetleg használható tanácsa!

2022. aug. 28. 23:01
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős bérlője kikönyörögte tőle, hadd hozza a bérelt lakásba a nyulát. Nos, a bérlő végül megszökött, maga után hagyva egy-két havi rezsit, és addigra a szekrények lábait is pálcikáéra rágta a nyuszi. Új berendezés kellett.
2022. aug. 29. 10:45
 22/44 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, úgy meg vagy sértődve a bérbeadókra, mintha nekik legalábbis kötelességük lenne a te lakhatásodat biztosítani a te feltételeiddel.
2022. aug. 29. 10:51
 23/44 anonim ***** válasza:
80%
Ti önállóan akartok élni két cicával, ha ez nem megy, marad vagy a hitel, vagy valamelyiktek szüleihez való hazaköltözés, esetleg a házukra vagy amellé építve. Nektek fontos lenne az önállóság, de a saját feltételeitek a bérbeadóknak nem tetszenek, szóval itt nektek kell kompromisszumokat kötni, nem az ismeretlen tulajdonosoknak.
2022. aug. 29. 11:06
 24/44 A kérdező kommentje:

20-as köszönöm szépen, ebbe nem gondoltam bele eddig, azért reménykedem, hogy hátha lenne akiknek így is szimpatikusak vagyunk, hiszen azért az sem utolsó szempont gondolom.

22-es és a többi aki a szülői segítséget javasolja:Persze, majd megkérdezzük a szüleinket akik lemondtak rólunk vagy meghaltak, biztosan sokat tudnak segíteni 😅

Lehet "magas lóról" beszélek, de szerintem nem fair, hogy két normális ember átlagon felüli keresettel nem talál egy bútorozatlan (!) lakást, ami másnak egy havi fizetésébe kerül, mindössze azért mert van 2 macskájuk, az egyik öreg és alszik egész nap, a másiknak meg hiányzik az egyik lába. Ha a szüleink nem tolnak alánk minimum pár milliót, akkor annyi marad, hogy egy putriban lakjunk 200 ezerért? Biztató a helyzet 🤔 A többség ahogy néztem megörököl egy lakást, amit úgy ahogy van retkesen, leélve kiad egy vagyonért, és akkor még válogat is hogy ki lakhat benne, itt úgy érzem inkább ők vannak nagyon magas lovon 😅

2022. aug. 29. 17:53
 25/44 anonim ***** válasza:
79%
Kezdem érteni, miért utasítanak el titeket.
2022. aug. 29. 18:46
 26/44 anonim ***** válasza:
32%
A gazdagok felvásárolhatják a lakásokat, horribilis összegért kiadják, a többi ember meg rohadjon meg az állattal, gyerekkel. Szép kis világ.
2022. aug. 29. 19:24
 27/44 anonim ***** válasza:
65%
Az is rohadjon meg, ugye, szerinted, aki sokat keres, mert okos volt, s járt egyetemre, mert bezzeg, aki buta, az legyen szegény, mikor annak is jár ugyanúgy, nem bűn az, ha alig tanult írni-olvasni.
2022. aug. 29. 19:31
 28/44 anonim ***** válasza:
85%
Csakhogy ordas marhaságot beszélsz. Elvégezhet valaki két egyetemet is de a büdös életben nem lesz lakása ha nem örökölt, olyan árak vannak.
2022. aug. 29. 19:36
 29/44 anonim ***** válasza:
95%
Ezért vették el Rákosiék azoktól, akiknek volt, és kiosztották azok közt, akiknek nem volt lakásuk. Vagy maradhatott a tulaj, de beköltöztettek mellé ingyen egy-egy családot is.
2022. aug. 29. 20:10
 30/44 anonim ***** válasza:
63%

"Csakhogy ordas marhaságot beszélsz. Elvégezhet valaki két egyetemet is de a büdös életben nem lesz lakása ha nem örökölt, olyan árak vannak."

Jelentem, nekem van. Egy forintot nem kaptam a szülőktől hozzá.

Viszont 20 évesen, egyetem mellett már teljes munkaidőben dolgoztam.

2022. aug. 29. 20:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!