Mennyire nehéz 2 cicával a költözés? Tényleg ennyire lehetetlen albérletet találni? Milyen lehetőségek vannak?
Párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, huszonéves pár vagyunk, elég jó keresettel. Szeretnénk összecuccolni, viszont nekem van 2 cicám, nagyon nyugis, lakásban tartott cicák. Győrben és környékén nézegettem lehetőségeket, viszont nincs élhető lakás amibe lehetne vinni őket. Persze tisztában vagyok vele hogy nem olcsó egy albérlet, de nem szeretnénk azért 200-300 ezreket költeni arra, hogy éljünk valahol. Igényesek vagyunk, rendezettek, fix állással. Akár hajlandó lennék papíron is biztosítani a főbérlőt, hogyha esetleg a cicák kárt tennének, azt teljes mértékben vállalom és megtérítem. Nem igazán értem mire fel a diszkrimináció. Egy gyerek vagy pár igénytelen ember nagyobb kárt csinál, láttam rá jó sok példát. Bútorom van, tehát egy bútorozatlan lakásba szerződéssel nem igazán értem miért ne lehetne vinni őket. Természetesen legjobb lenne sajátot venni, viszont nincs felesleges 30-40 milliónk így hirtelen, még a hitelhez is kellene minimum 6-7 millió 😅
Előre is köszönöm ha bárkinek lenne esetleg használható tanácsa!
Tehát 16 éves korod óta dolgozol, és szerinted 3 év kell az önerőhöz... Akkor mostanra már elégnek kellene lennie.
Amúgy nem csak 40 milliós lakást lehet venni.
Jóbarátom tavaly adott el egy lakást 6.5 millióért. Igen, pici volt, garzon, de ennyi pénzért sajátot venni, az nagyon jó döntés. Nincs albérlet/hitel törlesztő, helyette lehet szépen gyűjtögetni egy nagyobb/szebb lakásra.
“Mindenesetre nem tudom megérteni, hogy miért veszi el valaki a normális lakhatás lehetőségét attól akinek van állata,”
Nem veszik el tőled a lehetőséget. A lehetőség ott van, csak meg kell tálald a megfelelő albérletet.
Igazad van, borzalmas hogy a “nem macskás” bérbeadók kitolnak veled, és rosszul járnak el.
Viszont a bérbeadók is ugyan úgy a saját érdekeinket nézik mint te.
Nincs ezen mit háborogni, attól még senki nem fogja meggondolni magát mert te szépen kéred. El kell fogadni.
Ez üzlet, és senki nem akar pénzt veszteni, azt a pénzt amit esetleg a saját gyermekeire költhetne.
Értem, hogy megtérítenéd a károkat, ami szép dolog, viszont egyszerűbb, ha eleve nincs is kár.
Remélem találsz megfelelő lakást!
Egyszer adtam ki allatosnak lakast. Soha tobbet, johetett a teljes felujitas…
Jofej vagy hogy papiron garantalod az esetleges kart. Fogalmad sincs arrol hogy a kar millios is lehet. Meg mindig ilyen nagyvonalu vagy?
Minek nektek vagy barkinek allat a lakasba? Foleg a maseba? Egyszeruen nem oda valok
38 te mar lattal lakast ahol macskakat tartottak? Mert en igen.
Ocsmany….
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!