Meghalt a cicám...és nem tudom,hogyan tudnám valahogy elterelni a figyelmemet...?
Nemrég jött hozzánk...viszont az alatt az idő alatt,nagyon hozzám nőtt...és nem tudom elfelejteni...vagy egy kicsit másra gondolni...elterelni a figyelmemet...történt már több traumatikus dolog is velem...és ez nem hiányzott...másoknak ez csak egy macska...de nekem nem az volt...tudnátok segíteni mit tegyek?...nagyon fontos lenne mert nemsoká suli is....és nem tudnék koncentralni sem...
Előre is köszönöm a segítséget...!
Ne terelj, hanem add ki magadból. Sírj, dühöngj, edzz, vagy amit csak szeretnél.
Hogy adjak neked egy kis kezdőlökést: Fiatal férfiként én is majd egy napig sírtam, mikor meghalt az egyik macskám, és nem szégyellem. Te se tedd.
sajnálom, nagyon jó gazdija lehettél! :(
van párod? ha nincs akkor a pasizgatást, csajozgatást, ismerkedés is szóba jöhet, jó érzés megismerni másokat, és jo ha elterelik a figyelmed is, de nyilván ez sem mindenkinek opció, én halál esetnél sorozatokat néztem es filmeket, nagyon nehezen vettem magam rá, de a sorozatok, horror filmek, stb eléggé eltudták terelni a figyelmem.
Vagy talizz baratokkal, nekem ez csak picit segitett, mert amikor hazamentem a talirol minden szomi lett.
Továbbá nem azt mondom, hogy fojtsd alkoholba, de ha olyan korban vagy, es nem vagy az alkohol ellen, akkor az is tud adni egy kis laza pár órát.
remélem azert kis hasznossagot tudtam adni. 19/L
Szivbol sajnalom, egyutt erzek veled. Az enyem 6 hete ment el, az elmult napokat leszamitva szornyu volt.
Sird ki magad, engedd meg az erzeseidnek, hogy megjelenjenek. Igy hamarabb el tudod engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!