Miért nem jöhet szóba se egy állat? Miért próbálják folyton elterelni erről a figyelmemet?
Figyelt kérdés
Már volt egy tengerimalacom,de már három éve meghalt.A szüleimnél pedig szóba se jöhet semilyen állat.Amikor elkezdek beszélni arról,hogy szeretnék egy állatot,különös képpen másnap mindig elvisznek vásárolni ruhákat,hogy eltereljék róla a figyelmemet.Múltkor is,amikor szóbajött a téma,hirtelen eszükbe jutott,hogy régebben szerettem volna egy tablettet és vettek nekem egyet.Nem értem miért lenne akkora egy nagy tragédia,ha mondjuk újra lenne egy tengerimalacom vagy nyuszim,esetleg egy hörim.Mégis hogy tudnám őket meggyőzni?2014. máj. 18. 13:48
1/3 anonim válasza:
A helyedben én lovat kérnék, hátha vesznek egy autót:P Egyébiránt tőlük kérdezd meg.
2/3 A kérdező kommentje:
úgyis csak azt mondják,hogy büdösek és foglalják a helyet
2014. máj. 18. 14:25
3/3 anonim válasza:
Ismerem. Én két évig nyusziért, aztán öt évig kutyáért könyörögtem. És most sikerült rávennem az apukámat, két nap alatt egy sünire vagy hörire. Bár nekem csak az apukám utája az állatokat. Az anyukám az én felemen áll. Szóval én úgy vettem rá,hogy csináltam egy keresztrejtvényt, aminek a megfejtése ez volt: SÜNIT SZERETNÉK! (De lehet,hogy átvariálom hörire) Aztán a bizonyítvány sokat dob az ügyön. Ha tudsz valamilyen hangszeren játszani,játssz el egy dalt,énekelj hozzá,és írd át a szövegét, olyanra,hogy arról szóljon,hogy hadd legyen állatod! De ha nem játszol hangszeren,akkor csak énekelj! Írj egy játékos szerződést, arról hogy ha aláírják itt meg ott és megveszik a kívánt állatot,akkor ők lesznek a világ legjobb szülei, és ezt ez a szerződés is bizonyítja. Talán megesik rajtad a szívük!:-) A netről olvasd fel a kiválasztott állat előnyeit! Remélem tudtam, segíteni sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!