Mi lenne a jó megoldás? Van egy kóbor cica akivel szoktam találkozni. Nem tudom érdemes lenne e hazavinni vagy csak kiszúrok vele. Sajnos nem kertesházban lakom.
Hidd el, sokat segítenél rajta. Az a sérült, védtelen kis lény nem is vágyik már másra, csak egy biztonságos, csendes, szeretetteljes kis zugra egy gondoskodó gazdi mellett. Ne hezitálj. Nem véletlen, hogy ez így alakult.
Csak szeresd és vigyázz rá. Meg fogja hálálni.
Barátkozunk, meg beszélgetünk.Momdok neki valamit ő meg válaszolgat ha olyan kedve van. De elég félős. Egyelőre megsimogatni sem engedte magát, nemhogy megfogni. :( Még a kajára sem jön 2 méternél közelebb.
Ma pl a virágok között sétált a napsütésben. Rám sem bagózott. Nem éreztem úgy, hogy jobb lenne a szobába bezárva. De mindegy egyelőre úgysem tudom megfogni.
Macskákba kódolva van a szobatisztaság csak azzal töltsd az almot előszőr amibe most ürít, mivel kinti: föld, homok megteszi. Ehhez idővel kevered a bolti almot és végül csak a bolti alom is ok lesz. A pisihelyet (homok, föld a tálcába) megmutatod neki = beleteszed. Nem baj ha nem pisil egyből, ennyiből már tudni fogja h oda kell majd mennie ha dolga van.
Nekem is benti macska van, elvan napközben egyedül is, nagyon sokat alszanak napközben is.
Kintit nehezebb beszoktatni. Aki csak benti annak az tökéletes és nem akar kimenni.
De ha kóbor, akkor annyira hálás lesz a szeretetért, figyelemért, mindenért hogy menni fog sztem. Türelem kell hozzá, bizalmatlan is lehetmajd, ki tudja milyen előélete van. Főleg hogy egyszemű szegény.
Következetes legyél és végtelenül türelmes vele. Csak kis lépésekben haladj. Semmit sem szabad erőltetni, ne akard simogatni, akkor se ha közelebb merészkedik. Akkor se ha melléd ül esetleg. Csak akkor ha dörgölőzik majd hozzád.
Nagyon rendes tőled hogy befogadod! Legyen sok örömötök egymásban! 💕
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!