Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nyakörv kinti cicára?

Nyakörv kinti cicára?

Figyelt kérdés
A cicám most már zsinórban harmadik alkalommal hozott nekem a labtorlore döglött madarat. Fél éve került hozzám, teljesen kintre szoktatott macska,ivartalan nőstény. Nagyon ragaszkodó, hálás, tudom, hogy szeretetből hozza. Lenevelni nem tudom hogyan lehetne róla, szerintem sehogy. Viszont ezt a madarpusztitast se szeretném folytatni. Csengős nyakörvet gondoltam rá tenni de félek, hogy kinti macska lévén még felakasztja magát valahova. Ötletek?

2022. ápr. 3. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Én vettem 5 méter neon színű 0.5 cm széles bugyigumit. Erre tettem bilétát, kiscsengőt és a gumira alkoholos filcel ráírtam a telefonszámom is. Mivel nyúlik, ha felakad valahol, ki tudja magát szabadítani, ill. nem fullad meg. Filléres megoldás, nekem már lassan 1.5 éve bevált.
2022. ápr. 4. 07:43
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Mondd meg neki milyen csúnya gonosz dolog madarat vadászni. Legyen már vega, vagy egyen kizárólag tápot.

Nem tudom mit vársz ha egy ragadozó állatot tartasz kint. Amúgy te vega vagy? Miattad hány tyúkot vágnak le? Mennyi csirkehúst vesz be a beled? Azokat nem sajnálod?

2022. ápr. 4. 20:02
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 na kibújt a legélesebb kés a fiókból 🤦‍♀️
2022. ápr. 4. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!