Bántottam a macskám, hogy lépjek túl ezen?
Figyelt kérdés
Nem mai a történet, kb 5 hónapja történt, hogy a cicám, aki nekem a világot jelenti és mindennél, és mindenkinél jobban szeretem, felidegesített, hogy folyamatosan felment az asztalra és zörgött, vagy 20x levettem, elcsalogattam, adtam neki enni stb... És amikor ideges lettem, idegességemben elment az eszem, és megfogtam és ledobtam a földre... Abban a pillanatban el is bőgtem magam miatta, annyira szégyenlettem magam a dolog miatt... Utána láttam, hogy minimálisan sántít, de szerencsére ez perceken belül elmúlt. Akkor folyamatosan kértem tőle, hogy bocsásson meg, és csak sírtam, nem tudtam mit csináljak, legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben, amiért ilyet tettem... Aminek nagyon örülök, hogy megbocsátott nekem, a szeretet, és a bizalom megmaradt közöttünk, mint az említett dolog előtt, most is elkísér WC-re, felül az ölembe, eldobja magát, dorombol, dagaszt, simogattatja velem a hasát, velem alszik, mindenhova követ és még sorolhatnám, ezek szerint érezte, hogy megbántam amit tettem... De annak ellenére, hogy minden rendben van, nem haragszik rám, én nem tudom magamnak megbocsátani ezt a cselekedetemet. Azóta ahányszor erre gondolok annyiszor ásnám el magamat. Minden nap eszembe jut, és vele az a gondolat, hogy milyen borzalmas ember vagyok én, hogy bántom azt, aki a legfontosabb számomra. Hogyan tudnám ezen túltenni magam? Képtelen vagyok magamnak megbocsátani.2022. jan. 29. 23:07
21/37 anonim válasza:
19, jó nagy paraszt az apád, de ez hogy jön ide?
A kérdezőnek nyilván nem ez a tirpák hozzáállása van az állatokhoz.
22/37 anonim válasza:
21
Úgy, hogy ez semmiség ehhez képest. Vannak ,,szigorúbb" büntetések is.
23/37 anonim válasza:
Mindig van mindenkitől egyel nagyobb szemétláda... ez nem érv.
25/37 anonim válasza:
25
Hogy jött le ez te elmebajos
26/37 anonim válasza:
Ugyanolyan értelmesnek tűnsz mint aki macskákat dobál...
27/37 anonim válasza:
27
Mert szeretem megjátszi a hülyét más alsóbb rendűek szórakoztatására.
28/37 anonim válasza:
Alsóbbrendű egybeírva, te felsőbbrendű IQ bajnok...
30/37 anonim válasza:
A macskának ILYENKOR jó a memóriája, megjegyzi. Én véletlenül ráléptem az enyémnek a lábára, napokig utált érte. Aztán megbékélt, de én is könyörögtem meg nyaliztam neki, hogy kijöjjön a szekrény alól.
Nem hiszem, hogy akkora lelki törést okoztál neki, ha alapvetően nem változott a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!