Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Bántottam a macskám, hogy...

Bántottam a macskám, hogy lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés
Nem mai a történet, kb 5 hónapja történt, hogy a cicám, aki nekem a világot jelenti és mindennél, és mindenkinél jobban szeretem, felidegesített, hogy folyamatosan felment az asztalra és zörgött, vagy 20x levettem, elcsalogattam, adtam neki enni stb... És amikor ideges lettem, idegességemben elment az eszem, és megfogtam és ledobtam a földre... Abban a pillanatban el is bőgtem magam miatta, annyira szégyenlettem magam a dolog miatt... Utána láttam, hogy minimálisan sántít, de szerencsére ez perceken belül elmúlt. Akkor folyamatosan kértem tőle, hogy bocsásson meg, és csak sírtam, nem tudtam mit csináljak, legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben, amiért ilyet tettem... Aminek nagyon örülök, hogy megbocsátott nekem, a szeretet, és a bizalom megmaradt közöttünk, mint az említett dolog előtt, most is elkísér WC-re, felül az ölembe, eldobja magát, dorombol, dagaszt, simogattatja velem a hasát, velem alszik, mindenhova követ és még sorolhatnám, ezek szerint érezte, hogy megbántam amit tettem... De annak ellenére, hogy minden rendben van, nem haragszik rám, én nem tudom magamnak megbocsátani ezt a cselekedetemet. Azóta ahányszor erre gondolok annyiszor ásnám el magamat. Minden nap eszembe jut, és vele az a gondolat, hogy milyen borzalmas ember vagyok én, hogy bántom azt, aki a legfontosabb számomra. Hogyan tudnám ezen túltenni magam? Képtelen vagyok magamnak megbocsátani.

2022. jan. 29. 23:07
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
74%

nem vagyok macska, de még én se értem, hogy most akkor felmehet az asztalra, vagy nem?

csak földhöz ne bassz engem is

2022. jan. 30. 01:25
 12/37 A kérdező kommentje:
11; Alapvetően az asztalon levő fontos iratok, könyvek és egyéb papírok jelenléte miatt nem engedjük fel az asztalra, hogy ne rágja ezeket meg, vagy lépdesse össze őket koszos lábbal. Ezért csak a jelenlétemben mehet fel az asztalra, akkor is maximum a sarkára. Ezt tudta is, mert soha nem is ment fel amikor nem voltam ott, de lehet, viszont a papírok közelébe nem ment. Viszont a leírt szituációban nem elég, hogy a papírokat megjárta, még rágcsálta, lökdöste a cuccokat és... zörgött... századik alkalommal is miután lecsaltam/levettem onnan. Ezért történt meg amit leírtam.
2022. jan. 30. 01:48
 13/37 anonim válasza:
76%
Én amikor sírtam mert nagyon ideges voltam, odajött a cicám megvígasztalni és lelöktem az ágyból, úgy hogy nagyot repült. De visszamászott hozzám hogy próbáljon megvígasztalni, akkor megölelgettem, megsimogattam és sírtam tovább de még erősebben mert megbántam amit tettem és erős fájdalmat éreztem a lelkemben miatta. Azóta se bántottam és többet soha nem is fogom, akármilyen dühös is legyek.
2022. jan. 30. 02:37
 14/37 anonim ***** válasza:
36%
Az csak egy macska, mi lesz, amikor majd a gyerekedet kell megfenyíteni, testileg?
2022. jan. 30. 03:10
 15/37 anonim ***** válasza:
69%

Talán nevelni is kéne, és akkor nem ugrana fel 50x az asztalra egymás után.

Nem tudom a mai világban miért annyira felháborító ha valaki neveli, normális viselkedésre tanítja a háziállatát/gyerekét.

2022. jan. 30. 07:25
 16/37 anonim ***** válasza:
31%
15: Azért, mert azt nem veréssel kell tenni. Felfogod?
2022. jan. 30. 07:51
 17/37 anonim ***** válasza:
51%

14, nem fogja remélhetőleg a gyereket testileg fenyíteni.

Hol élsz, egy kib.szott kő alatt a középkorban, hogy nálatok ez normális, sőt KELL?

Barom.

2022. jan. 30. 07:52
 18/37 anonim ***** válasza:
39%
Istenem, ledobtad az asztalról a macskát, vége a világnak! Ha ilyen érzékeny vagy, keserves életed lesz, ezt jobb, ha tudod. Pszichológushoz kéne járnod, nem normális ez a hiszti, amit művelsz.
2022. jan. 30. 09:33
 19/37 anonim ***** válasza:
28%
Apám amikor a KINTI IVAROS KANDÚR A TELI HIDEG ELÖL BEMENT A HÁZBA szaltóval dobta ki az 1m-ea hóba. Te meg csak ledobták az asztalról ez semmi. Ez a kicsit agresszívabb dolog amit te csináltál a nevelés része többször nem fog felugrani az asztalra ennyi.
2022. jan. 30. 09:47
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Célszerűbb lenne, ha egyáltalán nem engednéd a macskát az asztalra. Ő is jobban tudná, hogy mihez tartsa magát.
2022. jan. 30. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!