Miért bújik el mindig a macskám? Én nem bántottam nem értem mi baja.
Figyelt kérdés
Eddig nem csinált ilyeneket. Tegnap mikor nem találtam én úgy megijedtem hogy hova lett és a kajaból sem evett sírtam érte egy órát utána jött elő fürdőszobabol jött ki.. Nem zártam be az ajtót nyitva volt félig ki tudott volna jönni hamarabb ha akar
Most megint a szekrény alatt van oda mászott és fekszik mi baja van?
2020. febr. 12. 20:36
1/12 anonim válasza:
Valószínűleg beteg. Vidd állatorvoshoz.
3/12 Rodi91 válasza:
Mennyiée viharos nálatok most az időjárás? Nálunk akkor is el szokott bújni a macska,ha kint nagy vihar van, és erősen fúj a szél. Lehet csak emiatt bújt el nálad is. :)
4/12 anonim válasza:
nőstény vagy hím?
mert ilyenkor már lehet hogy helyet keres a babának ahol szüphet.
A mienk is ezt csinálta majd három aprósággal lepett meg minket
5/12 A kérdező kommentje:
Itt nincs semmi vihar. Kicsit fúj a szél,lany cica
2020. febr. 12. 22:24
6/12 anonim válasza:
Szerintem vidd minél előbb állatorvoshoz. Sajnos a mi cicánkkal is ez volt, sokszor étvágytalanok a cicák így nem feltétlen utal arra, hogy beteg, de ha már el is bújik én inkább elvinném.. a mi cicánk 1 hónapja halt meg.. Ha meg elviszed és kiderül semmi baja legalább megnyugszol, ártani nem árt. 22L
7/12 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál azt mondta nincs neki semmi baja, akkor miért ilyen? 😟
2020. febr. 13. 13:41
8/12 anonim válasza:
De akkor csinálja, amikor alszik? Mert az én macskám imádja magát bepasszírozni nagyon szűk helyekre és ott aludni. Pl a szekrény tetején tárolunk dobozokat, van még ott egy cipős doboznyi lyuk, na hát az abszolút kedvenc. De csak alszik. Ha kialudta magát előjön. Gondolom ott érzi magát biztonságban.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem alszik csak fekszik
2020. febr. 15. 14:00
10/12 anonim válasza:
Milyen vizsgálatokat csinált a doki? Valami nem oké a cicával, teljes kivizsgálás kellene. Vidd el másik orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!