Mi a menete egy macska elaltatásának?
Folyamatosan vérben úszok, mert az állat a semmiből megvadul és kieresztett karmokkal megtámad. Eddig tűrtem. Ma konkrétan úgy megharapta a könyököm, hogy 1 órája nem érzem az ujjaimat, vér folyik még a vállamból is. Ő jött oda simogattatni magát míg ételt mértem neki, majd dorombolás közben vérben forgó szemekkel nekiállt konkrétan megölni. Takarnom kellett az arcom, mert a torkomat és az arcomat támadta.
Hova és hogyan kell bevinni, ha el akarom altatni? Ez szellemileg nem lehet ép állat!!!!!
Olyan állatorvoshoz kell vinni, ahol fel vannak készülve speciálisabb esetek diagnosztizálására is. - Vagy menhely.
Mindenesetre ne hagyd lerázni magad, kérj segítséget, mert ez tényleg nem normális!
Orvos, ha szeretnéd kivizsgáltatni, van e idegi problémája. Megjegyzem, csak kontár állatorvos altat egészséges macskát.
Lehet, hogy csak nem érted meg, hogy hagyd békén. Kettő, a macskák ilyenek. Kérik a hassimit, utána jól beléd mélyeszti a karmát. Macska. Hagyd a saját kis világában élni, és ennyi.
Téged megtud amúgy ölni egy macska? Ba*szál rá egy akkorát hogy a következő sarokba repüljön.
A mi macskánk is szokott az ágy végéből lesből támadni. Hátracsapott fülek, kitágult pupillák, aztán fogja magát és az arcomba rohan mind a 4 kilójával. Macska. Nem akarom ezért elaltatni.
Van kaparófája, kaparó szőnyege, és ha mégis nagyon élesek a körmei, kozmetikushoz viszem levágatni, mert engem széttép, ha megpróbálom.
Utolsó sorban, keress fel menhelyeket, hogy nem bírsz a macskáddal, de szeretnél neki esélyt adni, mert téged támad, altatni nem akarod. Ha ráírsz 20 szervezetre, egy legalább adni fog valami tanácsot.
Tök fura, hogy az első gondolatod az altatás, nem az, hogy keresel neki alkalmasabb helyet vagy gazdát. Én azt gondolom, hogy a macska érzi, hogy egy gonosz lélek vagy, ezért ilyen veled.
Keress neki menhelyet, gazdát, aki foglalkozik vele, de ne legyen állatod utána és ne szaporodj, mert ez a rohado mentalitás és instabil állapot nem kell a világra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!