Mi a menete egy macska elaltatásának?
Folyamatosan vérben úszok, mert az állat a semmiből megvadul és kieresztett karmokkal megtámad. Eddig tűrtem. Ma konkrétan úgy megharapta a könyököm, hogy 1 órája nem érzem az ujjaimat, vér folyik még a vállamból is. Ő jött oda simogattatni magát míg ételt mértem neki, majd dorombolás közben vérben forgó szemekkel nekiállt konkrétan megölni. Takarnom kellett az arcom, mert a torkomat és az arcomat támadta.
Hova és hogyan kell bevinni, ha el akarom altatni? Ez szellemileg nem lehet ép állat!!!!!
Kedves Kérdező!
Nem kellett volna kiírnod ezt a kérdést.
Nyilvánvalóan állatorvosok végeznek altatást. Nem minden rendelőben érhető el ez a szolgáltatás, de neten rá lehet keresni, hogy pontosan hol.
Nekem is volt egy ilyen cicám. Nagyon nehéz volt leszoktatni, vérben kellett úsznom egy párszor nekem is, mire sikerült, a seprűvel való hárítás, valamint támadási szándékát észlelve, a "NEM!" szó kimondása, megfelelő határozottsággal csodát tett, már, ami a lábam szétkarmolását illette. A hízelgés közbeni orbitális kézbeharapásokról viszont csak k.b. 8 éves korában szokott le végleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!