Mitől pusztulhatott el a macskám?
Nem tudom, tudod-e addig olyan helyre tenni, ahol nem férhet hozzá más állat, de írod, hogy róka is mászkál a környéken...
Nekünk régen elpusztult egy cicánk valószínűleg mérgezés miatt, azon a helyen temettük el a kertben, ahol megtaláltuk néhány nappal később.
Elástuk, de nem annyira nagyon mélyre... viszont valami kiásta és elvitte...
Nem tudom, mennyire jön be a kertbe olyan állat, aki esetleg elvinné...
Sajnálom, hogy ez történt és én sem akarok így járni... azért írtam a fentit, mert korábban erre sem gondoltam volna...
Ez a hosszú nyávogás eléggé furcsa...
...nem tudom, látsz-e rajta holnap egyéb jeleket, pl. másik macska bántotta volna, esetleg tényleg valami lövésnyom...
Nem tudom, szervi probléma (pl. szívroham) okozhat-e ilyesmit, de el tudom képzelni, talán erre gondolnék elsőre...
(Mellkasi fájdalom, ennek kapcsán nyávogás, rosszullét, lefekvés...)
Állatoknál is előfordul hirtelen halál, aminek nincs látható előjele.
Pl. Infarktus, agyvérzés.
Mérgezésnek vannak jelei, ritka az azonnal ható méreg, ha korábban evett volna mérget, akkor mem ette volna meg a vacsorát, észre vetted volna, hogy baja van.
Meglőtték? Honnan, és ki?
A leírtak alapján csak úgy lehet, ha a macska ott volt a lövéskor, ahol a furcsa hangokat kiadta.
Légpuska, sörét vérző sebet okoz és a fegyvernek hangja is van, esetleg lehet csúzli, de arra is kevés esélyt adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!