A macska meg tudja szokni, hogy ki van zárva a hálószobából csak éjszakára?
Figyelt kérdés
Borzasztó volt a kaparást és a nyávogast hallani, de nem akarunk vele aludni éjjel. Ha pár napig ellenállunk akkor megszokja? Nappal ott van ahol akar, de éjjel szeretjük a nyugit.2021. jún. 1. 21:03
1/18 anonim válasza:
Megszokja.
Esetleg vegyél neki saját ágyat, így alhat a hálóban de külön.
2/18 anonim válasza:
Nálunk mindig más helyen alszik. 1 hétig bírja valahol utána helyet változtat. Hagyjátok nyitva neki az ajtót csak ne engedjétek fel az ágyra lehet a hangotokat akarja hallani csak
3/18 anonim válasza:
Lehet van macska, amelyik megszokja, én csak a sajátomból tudok kiindulni, na ő nem szokja meg soha. Ha be van zárva egy ajtó (mindegy melyik a lakásban) kötelességének érzi, hogy ugráljon a kilincsre. Még ha kulcsra is van zárva és esélye sincs kinyitni, akkor is addig ugrál, amíg be nem engedjük inkább.
4/18 anonim válasza:
Szerintem meg.
Bár macskafüggő ez.
Van amelyik mindig az ágyamban aludt. Van amelyik csak reggel feküdt oda. Viszont olyan is aki este. :D
Napközben pedig folyton válogatták a helyüket ahol szerettek lenni.
5/18 anonim válasza:
Én a fürdőszobába nem tudok bemenni bezárt ajtóval, mert ott nyávog és kapar. Eluntam. Bejöhet.
6/18 anonim válasza:
Nálunk minden macska számára az a természetes, hogy sem a hálóba, sem a konyhába, sem a fürdőbe nem jöhetnek be. Mivel kezdettől fogva ez a szabály, megszokták.
7/18 anonim válasza:
A miénk megszokta, de szinte az első naptól így csináljuk, mióta nálunk van. Ha hetekig, hónapokig, netán évekig bent aludhatott, szerintem majdhogynem lehetetlen lesz már kitessékelni.
8/18 anonim válasza:
Mit keres egy macska a hálószobában?!
9/18 anonim válasza:
Mi feladtuk, és velünk alszik. Nincs vele gond, átalussza az éjszakát.
10/18 anonim válasza:
Akkor minek nektek macska, ha kizarjatok?
Ezt buntetesnek eli meg, nem lehet veletek...
Foleg ha napkozbe engeditek, total erthetetlen!
Megfog nyugodni veletek a haloszobaba, szepen megszokja, hogy este csond es alvas. De ha kizarjatok csak rosszabb lesz es majd jon a bunti pebisiles ide-oda stb. Miert jo ez?!
Sose ertettme ezt, az ilyen ember tartson aranyhalat.
En nem tudnek nelkuluk aludni, mar a szuszogasuk is megnyugtat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!