Rossz ötlet lenne magammal vinni a macskámat?
Van három cicánk. Kettő tesó és egy harmadik.
A kettő közül az egyik cica 3.5 éves és nőstény.Koran el lett választva az anyukajatol és rettenetesen ragaszkodik hozzám. Velem alszik, jön velem a mosdóba, ha tanulok pedig az ölemben ül. Többször szökött már ki a házból és csak az én hangomra jön elő.
Júniusban Pestre fogok költözni, 200kmre otthonról. 18 éves vagyok. Kettő barátnőmmel leszunk egy albérletben. Nagyon szeretem ezt a kiscicat és félek, hogy a távolság mindkettőnknek rosszat tenne.De azt is tudom, hogy ő egy macska, szereti a megszokott dolgokat. Otthon van tesója is, én dolgoznék és egyetemre járnék.
Bevallaljam, hogy amikor már szépen befészkelodtunk és van munkahelyem is felvigyem magammal?
Nem lenne mentálisan megterhelo neki?
Én kérek bocsánatot, ha elvarom a normális válaszokat. Nem az a baj, hogy ellene érveltek, hanem az ahogyan azt tették.
Látod te is.
Ezt hogyan nem rám értetted már meg ne haragudj??? Akkor mégis kinek szántad xd???
De jólvan, nyilván egyszerűbb az egész korosztályomat szidni, mint megválogatni a szavaidat.
Igen, pontosan te ide nem kellesz, semmi pluszt nem hoztál, azért másra még kíváncsi lennék😌
Ha esetleg lesz még válaszoló, az lenne a kérdésem, hogy mennyire lenne rossz ötlet felvinni és kipróbálni pár hétig, hogy tetszik-e neki és ha nem, akkor visszavinném?
Vagy ez már tényleg ráncigálás lenne?
Egyébként lehet egyszerűbb lenne megkerdezni az állatorvost, mert itt sokra nem megyek csak mennek a viták.:)annyira megnézném, hogy az ilyen válaszolók a való életben is ennyire ingerültek, vagy itt élik ki magukat🙄
Kedves, dönteni képtelen kislány!
Idezlek, a 12-es hozzászólásodból:
"Még azt kéne, hogy idegen emberek véleményére halgassak xd"
Kérdés tőlem: Akkor miért írtad ki a kérdést? - köszönöm szépen, levizsgáztál! :D
**nő
Nyilván nem ez alapján lesz a végleges döntésem, de attól még érdekel a véleményetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!