Van két macskám. Abból az egyik egy igazi öt éves gyerek macska, aki nem rég vesztette el az anyukáját. Mindig nyalogatták egymást és játszottak. Azóta viszont levert. Jó ötlet lenne hozni egy cicát mellé hátha jobb lenne neki is?
Elöször is hogy érted hogy igazi öt éves.
2. Ha emberi években öt éves akkor az már rég nem gyerek.
3. Az a macskádtól függ hogy örülne-e egy új társnak. Mert nekem van egy 2 éves (emberi években) macskám és lett hozva mellé egy kis cica aki 2020. nyarán született. Először az én cicám utálta fújtatott rá elszaladt előle és volt hogy bántani is akarta (olyan is volt hogy kicsit össze verekdtek de nem lett semmi baja) egyre jobban sikerült őket összeszoktatni és végül most nagyon jóban vannak. Sokat játszanak és tisztítani is szokták egymást. Szóval a te cicádtól függ. Bár én se gondoltam volna hogy az új cicára így reagál a cicám.
Az 1. válaszoló vagyok.
Ha olyan a macskád akkor biztos örülne egy játszótársnak. Lehet hogy ő is az csinálná mint az én macskám de akár az is lehet hogy össze barátkoznak jó hamar. Mert az én cicám meg a másik ők elég sok ideig nem kedvelték egymást
Még mindig ugyan az vagyok
A macska tudná hogy az nem az anyukája meg lehet hogy személyiségüket teljesen eltér mint az anyukája. Szerintem inkább a személyisége fontosabb a te cicád szempontjából mert ha úgy viselkedik mint a másik cicás az nem túl nagy előre lépés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!