Szerintetek ez az étrend jó lenne egy 6 hónapos tarka cicának? Vagy csak az ötlet? (KICSIT HOSSZÚ)
Eddig csak száraz táppal vagy tasakossal etettük. Viszont szeretnénk neki nyers husit is adni pl csirkét.
Mindig ilyen 70-80%-os tápot kapott de szerintünk jó lenne mellé a nyers husi. És akkor nedves tápot nem kapna mert abból csak rossz minőségű van a jók meg nagyon drágák.
És akkor valahogy így nézne ki egy heti (nyilván emellé a víz azt nem fogom írni)
Hétfő- száraz táp, kis adag nyers husi, és 1 darab tojás.
Kedd- csak száraz táp
Szerda- száraz és nyers hús
Csütörtöktől-Szombatig-csak száraz táp meg 1× nyers tojás
Vasárnap: nyers husi
Még nincs ivartalanítva de tervezzük januárba már szeretnénk.
Mindennap adhattok 1x egy nap egy akkora adag nyers húst, amivel 1x jóllakik. A táp meg napi 3x vagy egész nap előtte hagyjátok, az mindegy.
Tojást heti 1x elég.
Nyers húsból miket terveztek adni?
Gyerünk pontozzatok le :D :D :D
Én vidéki vagyok, kertes házban, annyi macskával, hogy nem győzöm hova tenni. De hogy én étrendet állítsak ezeknek, az valahogy soha nem jutott eszembe. :D Kapják a kaját azt örüljenek, hogy etetem őket. :D Ha nem tetszik a húsnyesedék vagy a táp, akkor menjenek el vadászni, azért macskák.
El is mennek amúgy és szépen fogják a rágcsálókat a környékről.
S-budget macskatáp mindig van kint egy jégkrémes dobozban.
Azon kívül farhátat veszek, azt főzöm meg nekik, szétszedem, teszek a főzőlevébe kenyérhéjat, megázik, imádják. Ezt esténként viszem ki nekik, a husosat mindjárt széthordják, a kenyeres rész is elfogy pár óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!