Ha az utcán megkarmolt egy macska, én meg arébb rúgtam, azért feljelenthetnek?
Talán rossz tapasztalatai vannak, hirtelen észbe kap hogy hoppá, nem kellene engednie hogy fogdossák, még gond is lehet belőle.
És az autista barmok bele rugnak.
De bunkó vagy kérdező. Ne simogass meg semmilyen idegen kutyát, macskát, ha nem vagy tisztában a következményekkel.
Nem ismered, ő sem ismer téged, bárhogy reagálhat, viszont ellentétben veled, ő ösztönből cselekedett, míg te szándékosan bántottad őt.
Rohadj meg te sz@rcsipa !
Leírta, hogy miután megkarmolta, gondolt egyet és seggbe rúgta. Nem reflexből, hanem tudatosan.
Igaza van annak, aki azt írta rohadjon le a qva lába, keze, aki ilyet tesz egy ártatlan állattal.
Biztos azért tette, mert megérezte, hogy egy gonosz, sötét, lelketlen "ember" vagy.
Remélem a cica legközelebb hív egy hadsereget és kivéreztetnek. Az ilyen megérdemli.
Nyilván nem volt szép, hogy arrébb rúgtad a cicust, de gondolom, nem szándékosan tetted. Ha velem fordulna elő ilyesmi, én is véletlenül belerúgtam volna ijedtemben. Nem állnak fotósok minden sarkon, valószínűleg más nem is látta, nem lesz bajod belőle. Én inkább az egészségedért aggódnék, ki tudja, hogy mi baja van annak a macskának, idegen, nem is ismerted...
Sok olyan cica van, aki csak bizonyos helyeken engedi magát simogatni, idegen is voltál neki, biztos odanyúltál, ahová nem kellett volna, és ez támadásra késztette. A macskák kíváncsiak, de könnyen megijednek, és olyankor rögtön védekeznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!