Ha kertes házban laknátok ahol sok az egér, patkány, cickány akkor tartanátok kint 4 macskát?
"Ember által túltenyésztve... Nem tenyésztem én személyesen és nem adom el jó pénzért"
"Tudod ha 50 km-en belül 1 orvos van akinek sose volt ideje akkor hát becsúszott a cicának ez van."
Igen, pontosan ez a felelőtlen állattartás és az ember általi túltenyésztés. Te jelenleg tudatosan egy belterjes macskakolóniát hozol létre azzal, hogy nem ivartalaníttatod, és hagyod őket egymás között (vagy környékbeli más macskákkal) szaporodni... Az nem kifogás, hogy 50 km-es körzetben egy állatorvos van. Akkor ahhoz az egyhez mész, és kész.
Ki mondta, hogy nem is lesznek? :D akaszd már ki magad ombre , tiszta vicc vagy komolyan.
Mellesleg ha 200 macska mászkálna az udvaron se lenne semmi közöd hozzá, nem te eteted nem te fizeted a költségeit.
Bye bye szasa
Még mindig nem válaszol senki, hogy tanyán, vagy ahol a kérdező lakik, ezeken a helyeken nem élnek védett kistestű állatok? Gondolom rendszeresen kifizetitek a természetvédelmi értéküket, miután a macska levadászta...? :)
Azt meg remélem, hogy mielőbb kötelező lesz az ivartalanítás.
Ja, amúgy meg TÖRVÉNY szerint kell a telken belül tartani az állatot. Nem szerintem, meg a valaki szerint, hanem KÖTELESSÉG.
Sajnos nem ellenőrzik, pedig kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!