Ha kertes házban laknátok ahol sok az egér, patkány, cickány akkor tartanátok kint 4 macskát?
Termeszetesen nem, mert nem vagyok felelotlen allattarto. Csak bent tartom a cicaim biztonsagban es nem teszem ki veszelyeknek, foleg nem hasznalom onzo modon eger, patkany fogasra. Arra vannak a megfelelo modern technikak.
Foleg nem szaporitom felelotlenul, hanem ivartalanitom!
Nem vagyok felelőtlen, jöttek a hidegek bent van. + Lecsúsztam az ivartalanításról covid, szabadság, nyaralás stb címszó alatt az orvos nem volt elérhető. Most lett 3 kiscica igen, ivartalanítva lesznek max addig nem mennek ki a kislányok. Legalább nem dobom ki őket, mint egyesek vagy nem ütöm agyon őket.
Lényegében megtehettem volna nem?
Jött a " csak azért is belekötök valamibe kommentelő" főleg gondolom egy darab állatod sincs.
Mehet a falusi városi macskatartó eszmecsere is.
Soha semmi baja nem volt egy macskánknak se, se a kinti se a benti tartás miatt. Akár kinti akár benti ugyanúgy van véve kontrollra, etetve van ,foglalkozva vele stb.
Nem önzőség, hogy egerésszen, mert ez a vérében van és ő ettől boldog hogy vadászhat.
Mikor hozza boldogan, hogy " nézzd mit fogtam" felbecsülhetetlen érzés, mikot megsimogatod , hogy " ügyes vagy" akkor az a mosoly a pofiján :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!