Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kiscicám beleesett a Domesto...

A kiscicám beleesett a Domestoszos vízbe. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy pár percig elvoltam foglalva és a kiscicákat kint hagytam.

Mire visszaértem láttam hogy a kiscicám tiszta vízesen mászkál.

Gyorsan megszárítottam de félek hogy valami baja lesz.

2010. aug. 8. 14:11
 71/112 A kérdező kommentje:

Ok csak attól is félek hogy ők még nagyon picik (5-6hetesek) és ilyenkor még nem nagyon lehet őket fürdetni.

Megpróbálom este megfürdetni őket vagy holnap állatorvoshoz vinni.

2010. aug. 8. 16:42
 72/112 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha a Domestos-os vízbe belement, akkor sima víz nem árthat neki! Sőt, az kell szegénykmnek.
2010. aug. 8. 16:45
 73/112 A kérdező kommentje:
Este még megpróbálom rávenni őket vagy ha nem akkor holnap megyek az állatorvoshoz
2010. aug. 8. 16:47
 74/112 anonim ***** válasza:
100%

a sima vizsgálatért nem is kérnek semmit

ha mégis kéne valami,és egyedül még lehet meg is sajnálnak

menj el szerintem minnél elöbb

2010. aug. 8. 17:28
 75/112 anonim ***** válasza:
81%
írd meg nekem hol laktok és én megmondom a szüleidnek a tutit!
2010. aug. 8. 17:57
 76/112 anonim ***** válasza:
100%

de ezt már komolyan mondom szinte már vicces hallgatni:

még nem hazudtam a szüleimnek,

megvernek,

azt mondták hogy nem,

stbstb.. ennyi mentegetőzés helyett már rég lemoshattad volna és fogadjunk hogy még észre sem vették volna.. és ha holnap elmennél állatorvoshoz az is azt mondaná hogy mért nem fürdetted meg..

nemtudom hogy mennyi vízbe esett de tényleg a bőrébe szívódik és ha a szemébe is ment akár meg is vakulhat.. szerintem a szüleid még jobban mérgesek lennének ha meghalna ahelyett hogy megfürdetnéd.. és most nem sértegetlek meg semmi csak ez a véleményem..

2010. aug. 8. 18:56
 77/112 A kérdező kommentje:
Egy felmosóvödörbe esett bele de rögtön kimászott mivel télleg nincs semmi baja. Eszik,iszik, játszik,alszik...
2010. aug. 8. 19:11
 78/112 anonim ***** válasza:
100%

Fogd azt a felmosóvödröt és nyúlj bele könyékig... mi lesz anyádék első reakciója, na mi lesz? "Azonnal mossad le a kezedet mert felszívódik!" Ilyenkor mondd nekik, hogy oké, de akkor a macsekot is... ha nem, akkor te se mosod le... Anyádék lehet hogy rádhagyják és amputálni kell majd a kezed, de legalább megmentheted a macskuszt.

Én tuti megtenném. (Kissé morbid de 100% h bejön)

2010. aug. 8. 19:51
 79/112 anonim ***** válasza:
100%
Nah.. hazajöttem csak azért hogy megkérdezzem.. macskát megfürdetted..??? Nagyon reméééélem hogy igeeen!!! 16/L
2010. aug. 8. 22:53
 80/112 anonim válasza:
100%

Jó lenne már megfürdetni. Ki tudja milyen baja lehet később. Nekem is van macskám 2 hónapos és vettem neki macska sampont amivel fürdetem. Mert ha lenyalogatja magáról a koszt vagy a bacit akkor még baja is lehet ilyen pici macseknak.Egyébként a szüleim meg azt mondják, hogy fürdessem meg, mert így mi sem kaphatunk el semmi bacit tőle. Sőt még az anyukáját is megfürdetem.

Szóval k*rva gyorsan fürdesd meg, ha nem akarod, hogy a macskádnak nyekk legyen.

2010. aug. 8. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!