Tényleg írd már meg, hol laksz! ha Bp. 4.-13.-15. ker. én odamegyek többedmagammal!
2010. aug. 8. 16:01
62/112 anonim válasza:
Ne haragudj, de a te szüleid tényleg hülyék! Szétvernek, ha megmentesz egy életet? Úristen, erre már mondani se tudok semmit. :S
2010. aug. 8. 16:03
63/112 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ennyire nem lehetnek ostobák a szüleid, észérvekkel nem tudod meggyőzni őket? A cica egy fiatal, gyenge immunrendszerrel rendelkező állat. Beleesett egy veszélyes vegyszerbe, ami most épp a bőrén keresztül szívódik be, illetve majd lenyalogatja magáról. Ez nem vicc, nem jókedvükből szentségelnek a kommentelők, egyszerűbb még most megelőzni a bajt, mint később sírni..
nemlehet hogy op egy troll btw?
2010. aug. 8. 16:04
64/112 A kérdező kommentje:
Félek tőlük de nincsenek berúgva vagy ilyesmi csak azt mondják hogy akkor nem lesz baja ha a domesztosz csak negyed rész a víz meg három-negyed és azt állítják h az ilyen kiscicákat nem szabad fürdetni.
2010. aug. 8. 16:05
65/112 anonim válasza:
Persze, mert a H2O mérgező. -.-
2010. aug. 8. 16:08
66/112 anonim válasza:
Nem tudom más ,hogy van ezzel, de én akkor is megfürdetném, ha a szüleim megvernének érte. Mert egy élet függ tőle! Sztem ne félj tőlük , fürdesd meg titokban. Kérlek gondolkozz el rajta! 18/l
2010. aug. 8. 16:12
67/112 A kérdező kommentje:
Tudom hogy megérné és énmeg is tenném de nem hagyják.
Nem lehet hogyha csak egy kis domestos van benne akkor nem lesz baja??
2010. aug. 8. 16:17
68/112 anonim válasza:
Szerintem 1/4-ed rész Domestos nem kevés. És mi az hogy nem hagyják? Ott állnak mögötted, és mit elindulsz a macskákhoz, rád vetik magukat? Ugyan. Várd ki, amíg elkalandozik a figyelmük, surranj el, és nyomás fürdetni! Ha már elkezdted, nem tehetnek semmit. Esetleg zárkózz be egy szobába, és ott fürdess.
2010. aug. 8. 16:22
69/112 A kérdező kommentje:
Tudom csak én nem vagyok rá képes. Még sohasem hazudtam nekik.
Remélem hogy estére meggondolják magukat vagy hogy a cicának nem árt az a minimális domestos.
2010. aug. 8. 16:25
70/112 anonim válasza:
Figyelj mesélek valamit neked... Szóval.. én szüleim mindig azon voltak hogy nekem nem kell állat, pedig barátnőim sokszor akartak adni kiscicát , kiskutyát stb..stb.. jó bele is nyugodtam hogy nekem nem lesz házi kedvencem... aztán egy nap halottam hogy egy kukából nyávogás szűrődik ki.. megnéztem 3kiscica volt egy zacskóba érted...??? 3 kiscica.. nem egy.. több volt.. szerinted otthagytam őket csak azért mert az én nemnormális szüleim azt mondták hogy nekem nem lehet állatom..? Hát nem!!! hazavittem.. cumisüvegből etettem őket aztán persze lebuktam olyan pofont kaptam hogy mokkám lett de nem érdekelt.. és a mai napig meglennének érted..?? csak a szomszéd kinyírta őket..( az másik sztori:( ) ezzel azt akarom mondani, hogy vannak dolgok amikor kockáztatni kell nem kell a szülőre hallgatni... figyelj 2 perc alatt meg tudod mosni azt a macskát..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!