A kiscicám beleesett a Domestoszos vízbe. Mit csináljak?
Egy pár percig elvoltam foglalva és a kiscicákat kint hagytam.
Mire visszaértem láttam hogy a kiscicám tiszta vízesen mászkál.
Gyorsan megszárítottam de félek hogy valami baja lesz.
Énis örülök hogy jólvan az édes egyetlen csöpp kismacskád, de majd lesel ha beteg lesz, vagy ne adj isten, megdöglik..
Hadd gratuláljak! :) megérdemelne egy jobb gazdát a macskád
a 0 pontos vagyok
es kit erdekel , o csak egy allat , ajanlom mindenkinek h szuljon gyereket ne allatot tartson a hazban
"Ő csak egy állat"...
Hát tudod te se tartsál soha semmilyen háziállatot,inkább plüssőket!!De még gyereket se vállalj be,mert akiben ennyire "túlburjánzik" a felelősségtudat egy élőlénnyel szemben,az semmiért nem képes felelősséget vállalni!!
Most nagyon ideges vagyok. Mi az, hogy ő csak egy állat? TE mennyiben vagy több nála? Biztosan egy szent vagy, aki mindenkinek segít, nem szememtel, környezettudatos, asegít a rászorulóknak... Föl kell, hogy világosítsalak, hogy az az állat föltehetőleg jobb nálad! Mi, emberek tesszük tönkre ezt a bolygót, és nem az a szerencsétlen macska. Felteszem, te is azok közé tartozik, aki mindent nagyban letojva, megvan róla győződve, hogy ő, mint ember a teremtés csúcsa. Hogy bármit megtehet büntetlenül.
Mellesleg, ha a gyereket Domestos-os lesz, nem fürdeted meg? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!