A kiscicám beleesett a Domestoszos vízbe. Mit csináljak?
Egy pár percig elvoltam foglalva és a kiscicákat kint hagytam.
Mire visszaértem láttam hogy a kiscicám tiszta vízesen mászkál.
Gyorsan megszárítottam de félek hogy valami baja lesz.
Köszönöm a kedves válaszokat...
Különben csak 12 vagyok és csak azért nem fürdettem meg mert a szüleim megtiltották.
Különben már megszáradt.
Nincs semmi baja csak alszik.
Nem. Azt mondták hogy hagyjam békén aludni.
Az anyagok felszívódnak majd a budjából.
De megkérdeztem hogy a biztonság kedvéért nem kell e megfürdetni egy kicsit és azt mondták hogy nem. Nem lesz semmi baj.
Szerinted mégis hova szívódnak fel azok az anyagok? Nyílván a macskába! Ne legyetek már ennyire sügerek! Már boncsánat. Mossátok már le azt a szerencsétlen macsekot!
ANyám, hogy mik vannak. -.-
Mi az, hogy az anyagok felszívódnak a bundájából???:O ja persze, bele a macskába, a bőrén át a vérkeringésébe! nem hiszem el, hogy egy 12 éves ennyire ostoba legyen! ne szórakozz velem, nekem 12 éves húgom van! annyi esze még neki is lenne, ha vegyszer kerül egy állat szőrére, azt le kell mosni! ha a kedves szüleid ennyire hülyék, hogy nem "szabad" felébreszteni az állatot, mert alszik, akkor legalább neked legyen már annyi eszed, hogy megfürdeted!!!
merre laksz? komolyan mondom, valaki menjen már át ezekhez az idiótákhoz és fürdesse le azt a nyomorult állatot!!
Hagyjuk.
Jól van a kiscica.
Szerencsére
Jól van, mi? ő mondta? ha az a szerencsétlen beszélni tudna, már sírva kérne, hogy fürdesd meg, hadd kerüljön le róla a vegyszer!
halálosan fel vagyok háborodva az ilyen ütődötteken! minek az ilyennek állat? ja mert jópofa, meg édi? de ha gond van vele, már szarunk rá meg bízunk a vakszerencsében, meg találgatunk, hátha nem lesz baja?
most mentettem ki egy kismacskát egy hasonló idióta közegből. a kicsi hót férges volt, éhezett..stb. bezzeg most sírnak az ostoba kölkök szülei, hogy jajj szegény kicsi cica eltűnt! hát b@zmeg! orvoshoz kell hordani, rendesen etetni kell, nemcsak 2 naponta odavetni neki egy tál tejet, hogy jajj de cuki!
minek teszel fel kérdést ide ha úgyis a szüleidnek hiszel?
ha nem vagy kíváncsi mások véleményére, meg a drágalátos szüleid úgyis jobban tudják akkor minek tetted fel ezt a kérdést?
nem kezdj el sírni ha meghal a macskád, mert az csak miattad, meg a szüleid miatt van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!