A kiscicám beleesett a Domestoszos vízbe. Mit csináljak?
Egy pár percig elvoltam foglalva és a kiscicákat kint hagytam.
Mire visszaértem láttam hogy a kiscicám tiszta vízesen mászkál.
Gyorsan megszárítottam de félek hogy valami baja lesz.
Nem érdekel mit mondtok.
A kiscica jól van.
Eszik.
Mászkál.
Játszik.
Majd megfürdetetem a szüleim ráveszem ha így jó de nincs semmi baja és nem is lesz.
!!!!!!!!
Ti csak rágalmazni,sértegetni meg fenyegetőzni tudtok.
Holnap majd visszaírok és a kiscicának semmi baja sem lesz.
Különben az állataimat jól tartom!!
Mint mondtam mindeggyik jól megvan minden nap kapnak 3-4-szer enni,inni és van rendes házuk!!
Drágám, a vegyszernek idő kell, mire felszívódik. Ne lepődj meg, ha 2 nap múlva holtan találjátok valahol.
És mi csak elmondtuk a véleményünk, illetve nem tetszésünket nyílvánítottuk ki, mivel te, illetve a szüleid gondatlanok vagytok.
kedves kérdező!
szerintem a 16 éves lány nem viccelt!
holnap már cicák nélkül az intézetben leszel........
De igenis állatkínzó vagy! hogy lehetsz ekkora barom? a szüleid hülyeséget beszéltek, nagyon jól tudod! mi az, hogy nem engedik? ha éjjel 2-ig nem engednek el a diszkóba, azt megértem és nem tanácsolom, hogy megpróbáld!
de itt a macska élete forog kockán!
ne higgy a szüleidnek. tudom, hogy abban a korban vagy amikor a szülő szava szentírás és tévedhetetlenek, de hidd el nekem a felnőttek is tudnak nagyon-nagyon hülyék lenni időnként! és most így áll a helyzet.
szóval fogd azt a macskát, engedj egy lavór vizet és mosdasd meg benne, különben nagyon nagy gáz lesz!!!! legfeljebb kapsz egy lebaszást a szüleidtől, hogy miért fürdetted meg, na és??? megértetted????
Jó még ma megfürdetem csak kérlek hagyjatok békén!! :'(
Szeretem őket.
Én már egy órája lemosdattam volna őket de hallgatnom kell a szüleimre.
Megfürdetem csak kérle, könyörgöm hagyjatok békén!!
:'( :'( :'( :'( :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!