Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kiscicám beleesett a Domesto...

A kiscicám beleesett a Domestoszos vízbe. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy pár percig elvoltam foglalva és a kiscicákat kint hagytam.

Mire visszaértem láttam hogy a kiscicám tiszta vízesen mászkál.

Gyorsan megszárítottam de félek hogy valami baja lesz.

2010. aug. 8. 14:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/112 anonim ***** válasza:
100%
remélem most már fürdeted!
2010. aug. 8. 15:25
 42/112 A kérdező kommentje:

Nem érdekel mit mondtok.

A kiscica jól van.

Eszik.

Mászkál.

Játszik.

Majd megfürdetetem a szüleim ráveszem ha így jó de nincs semmi baja és nem is lesz.

!!!!!!!!

Ti csak rágalmazni,sértegetni meg fenyegetőzni tudtok.

Holnap majd visszaírok és a kiscicának semmi baja sem lesz.

2010. aug. 8. 15:26
 43/112 A kérdező kommentje:

Különben az állataimat jól tartom!!

Mint mondtam mindeggyik jól megvan minden nap kapnak 3-4-szer enni,inni és van rendes házuk!!

2010. aug. 8. 15:28
 44/112 anonim ***** válasza:
100%
Szegény macsek!!!Mindenképp alapossan fürdesd meg,mert a bőrét irritálhatja...,remélem hogy nem nyelt a domestoszos vizből mert akkor,azonal orvos!!
2010. aug. 8. 15:28
 45/112 anonim ***** válasza:
100%

Drágám, a vegyszernek idő kell, mire felszívódik. Ne lepődj meg, ha 2 nap múlva holtan találjátok valahol.

És mi csak elmondtuk a véleményünk, illetve nem tetszésünket nyílvánítottuk ki, mivel te, illetve a szüleid gondatlanok vagytok.

2010. aug. 8. 15:29
 46/112 anonim ***** válasza:
95%

kedves kérdező!

szerintem a 16 éves lány nem viccelt!

holnap már cicák nélkül az intézetben leszel........

2010. aug. 8. 15:29
 47/112 anonim ***** válasza:
100%
Istenem... tudod most sírni tudnék... sok hasonló barátom van mint te... nem értem ha az agyi szinted neméri el azt hogy tudatosuljon benned egy állatot hogy kell tartani akkor mért tartasz??? Szüleid meg nagyon értelmes emberek lehetnek... Tudod ha most nem fürdeted meg... életed végéig kisérteni fog az a gondolat h te oltottál ki egy életet...Márpedig egy nagyon szép életet ugye? Mert te szereted és imádod a kiscicáidat... na most ha ez így van.. akkor megfogod..(nembaj ha alszik) beviszed a házba és jó alaposan megfürdeted... ha nem így teszed, akkor sajnos jobb ha most kimész hozzájuk és elbúcsúzol tőle...16/L
2010. aug. 8. 15:32
 48/112 anonim ***** válasza:
100%

De igenis állatkínzó vagy! hogy lehetsz ekkora barom? a szüleid hülyeséget beszéltek, nagyon jól tudod! mi az, hogy nem engedik? ha éjjel 2-ig nem engednek el a diszkóba, azt megértem és nem tanácsolom, hogy megpróbáld!

de itt a macska élete forog kockán!

ne higgy a szüleidnek. tudom, hogy abban a korban vagy amikor a szülő szava szentírás és tévedhetetlenek, de hidd el nekem a felnőttek is tudnak nagyon-nagyon hülyék lenni időnként! és most így áll a helyzet.

szóval fogd azt a macskát, engedj egy lavór vizet és mosdasd meg benne, különben nagyon nagy gáz lesz!!!! legfeljebb kapsz egy lebaszást a szüleidtől, hogy miért fürdetted meg, na és??? megértetted????

2010. aug. 8. 15:34
 49/112 A kérdező kommentje:

Jó még ma megfürdetem csak kérlek hagyjatok békén!! :'(

Szeretem őket.

Én már egy órája lemosdattam volna őket de hallgatnom kell a szüleimre.

Megfürdetem csak kérle, könyörgöm hagyjatok békén!!

:'( :'( :'( :'( :'(

2010. aug. 8. 15:34
 50/112 anonim ***** válasza:
100%
Figyi te alapjába véve biztos nem vagy hülye.. és hogy ezt bebizonyítsad.. most... tényleg most kimész megfürdetni... és ez a sok ember soha-soha a büdös életbe nem fog téged zaklatni.. így van emberek ??? 16/L
2010. aug. 8. 15:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!