Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kiscicám beleesett a Domesto...

A kiscicám beleesett a Domestoszos vízbe. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy pár percig elvoltam foglalva és a kiscicákat kint hagytam.

Mire visszaértem láttam hogy a kiscicám tiszta vízesen mászkál.

Gyorsan megszárítottam de félek hogy valami baja lesz.

2010. aug. 8. 14:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/112 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így!
2010. aug. 8. 15:36
 52/112 anonim ***** válasza:
83%
Jah és kérlek értesíts minket ha már megfürdetted mert akkor mindenki megnyugszik.. előre köszi.. és puszi a cicáknak.. 16/L
2010. aug. 8. 15:39
 53/112 anonim ***** válasza:
82%

Mi az, hogy hallgatnod kell a szüleidre? nem fogod fel, hogy a macskád élete forog kockán? hányszor írjuk még le, hogy megértsd? a szüleid hülyék!

megmosod azt a macskát és ennyi! mit tehetnek veled a szüleid? elvernek szíjjal vagy kukoricán kell térdepelned iskolakezdésig? na ne viccelődj már!

irány fürdetni MOST AZONNAL!!!!!!!

2010. aug. 8. 15:40
 54/112 anonim ***** válasza:
77%

oké!

most kiadtad magadból utolsó!

ha megfürdeti mindenki szépen lenyugodhat és felőlem törölheti is ezt a kérdést a kérdező!

2010. aug. 8. 15:42
 55/112 A kérdező kommentje:

Figyeljetek én is meg szeretném fürdetni mert már féltem hogy valéami baja lesz de nem hagyják.

Ha meg megteszem akkor jól szétvernek és soha többé nem ülhetek a géphez meg még ki tudja mi.

Én szeretem az állataim és ne engem piszkáljatok amikor én nem tehetek semmit :(

Én szeretem az állatokat!!!!!!!!!

2010. aug. 8. 15:50
 56/112 anonim ***** válasza:
85%
üzenem a szüleidnek hogy állatgyilkosok!
2010. aug. 8. 15:54
 57/112 anonim ***** válasza:
78%
Na mond hol laksz??? Lehet a közelbe akk elviszem magamhoz megfürdetni... hm?? 16/L Vagy Apámék menjenek???Mert nemgáz akkor ők kimennek és elhozzák csak sajnos akkor nem kapod vissza... De egyszerűbb lenne ha gyorsan becsempésznéd a házba és megmosnád....
2010. aug. 8. 15:55
 58/112 A kérdező kommentje:

Én is sajnos tudok róla :(

De én szeretem őket de ha bármit teszek amire ők nem adtak engedélyt akkor ugyan arra a sorsra jutok gondolom mint ha elveszik őket.

Intézet.

2010. aug. 8. 15:56
 59/112 anonim ***** válasza:
82%

Mi az, hogy szétvernek, ha megfürdeted a macskát? atyaúristen... még ha embert ölnél... figyelj, nem részegesek neked a szüleid? hol laktok? komolyan odaküldök valakit!

én a helyedben feljelenteném őket.figyelj miért nem fürdeted meg titokban?

úgy csinálsz mintha elmennél hajat mosni. becsempészed a macskát, gyorsan lemosod róla a vegyszert és a hajad is megmosod. amig a macska szárad, berakod a szobádba. használd már az eszedet!

2010. aug. 8. 15:59
 60/112 anonim ***** válasza:
82%
Akkor nemtudom.. vizezed be jól egy rongyot és vigyél valami edénybe vagy valamibe vízet és kint buj el valami bokor mögé és töröld jóóó alaposan át.. többször... a semminél ez is jobb.. kérleeek valahogy segítsél rajta.. :( 16/L
2010. aug. 8. 15:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!