A kiscicám beleesett a Domestoszos vízbe. Mit csináljak?
Egy pár percig elvoltam foglalva és a kiscicákat kint hagytam.
Mire visszaértem láttam hogy a kiscicám tiszta vízesen mászkál.
Gyorsan megszárítottam de félek hogy valami baja lesz.
Mi az, hogy hallgatnod kell a szüleidre? nem fogod fel, hogy a macskád élete forog kockán? hányszor írjuk még le, hogy megértsd? a szüleid hülyék!
megmosod azt a macskát és ennyi! mit tehetnek veled a szüleid? elvernek szíjjal vagy kukoricán kell térdepelned iskolakezdésig? na ne viccelődj már!
irány fürdetni MOST AZONNAL!!!!!!!
oké!
most kiadtad magadból utolsó!
ha megfürdeti mindenki szépen lenyugodhat és felőlem törölheti is ezt a kérdést a kérdező!
Figyeljetek én is meg szeretném fürdetni mert már féltem hogy valéami baja lesz de nem hagyják.
Ha meg megteszem akkor jól szétvernek és soha többé nem ülhetek a géphez meg még ki tudja mi.
Én szeretem az állataim és ne engem piszkáljatok amikor én nem tehetek semmit :(
Én szeretem az állatokat!!!!!!!!!
Én is sajnos tudok róla :(
De én szeretem őket de ha bármit teszek amire ők nem adtak engedélyt akkor ugyan arra a sorsra jutok gondolom mint ha elveszik őket.
Intézet.
Mi az, hogy szétvernek, ha megfürdeted a macskát? atyaúristen... még ha embert ölnél... figyelj, nem részegesek neked a szüleid? hol laktok? komolyan odaküldök valakit!
én a helyedben feljelenteném őket.figyelj miért nem fürdeted meg titokban?
úgy csinálsz mintha elmennél hajat mosni. becsempészed a macskát, gyorsan lemosod róla a vegyszert és a hajad is megmosod. amig a macska szárad, berakod a szobádba. használd már az eszedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!