Baj, hogy hazudtam a szomszédnak?
13as tipikus elmaradott, falusi.:D
Persze hogy nyávogott a macskája a kennelben, mert az nem kifutó. Kennel ideiglenes elzárásra alakalmas kutyák esetében. A mérete, kialakítása nem azonos a kifutóéval. Huhha 100ezeret költött rá, az nekem egy hétvégi bevásárlásom...lófütty!XD
Elkell keserítselek, nem panelben lakom hanem kertes házban, és az első dolgom volt anno a kerítés és a kifutó megépítése, ugyanis 15-20évre szóló biztonságot ad!
Nem mindenki alkalmas állattartásra, azért mert a szomszédnak van, neked 13as, nem kötelező...lehet, hogy szereted az állatod, de felelősségteljes állattartó nem vagy. Még az sem mentség hogy tiéd a faluban a legutolsó erdő meletti ház és a madár se jár arra, mert a vadálaytoktól a más kóbor állatig minden veszélyt jelenthet, ahogy gyermekeinkre is vigyázunk, az állatokra még jobban kell, mert ők nem tudnak kiabálni a kert végéből, hogy "apa/anya elestem".
A btk. idevonatkozó paragrafusát pedig könnyűszerrel kikeresheted a googleba, remélem menni fog!
22.
1998. évi XXVIII. törvény 5.§
23
Ez NEM az eddig háromszor is írt BTK!
Kedves 26-os, nem tudom hogy akadályoztad meg a bármerre elmászkáló macska szökését.
Az, hogy nem vagy képes értelmezni azt, ami beleakad a megszokásodba, az sajnálatos.
A postagalamb szökése meg van-e akadályozva témát szívesen megvitathatjuk egy madaras topic alatt. De addig annyi a köze egymáshoz, mint a krokodilnak, és a trabantnak.
Nem kadt bele semmi a szokásomba, mivel nincs se macskám, se más állatom, csak utálom amikor úgy fenyegetőznek törvénnyel, hogy fogalmuk nincs a jogról.
Ok, feladtam. Nem értek ennyit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!