A macskám állandóan a szomszédnál van, már nálunk nem eszik, mit tegyek?
Azonos a problémánk.
Többet kell etetni és finomabb falatokkal és többet kell simogatni és kedvesebben, mint a szomszéd 7 éves kislány.
Viszont, még így is közös macskátok lesz...
Hi !
A cicák egyrészt helyhez (NEM pedig emberhez) kötődnek. A hiba ott volt elvetve, hogy a cicát a szomszédban etették. Etethette volna a szomszéd is, de nálad. Szerintem szerezz egy másik cicát. Ha a szomszédban eszik, akkor az a cica oda való, ott is lakik, hozzád max kakilni fog járni a kertedbe. Másrészt nem lehet, hogy ez a szomszéd "bosszúja" valamiért? Sopron környékén ez a divat....
A macskámat úgy etették, hogy hozzám jöttek és úgy adták neki a kaját. Gondolom a macskák se hülyék... Látja az én cicám is, hogy ők etették.
Szerintem az is lehet, hogy ikerházban lakunk, és közrejátszhat ez is, hogy a macska talán egy háznak a veszi a kettőt. Meg még csak 12 éves vagyok, anyukámra vagyok utalva, csak sok a dolgunk, ezért nyáron sokat kell utaznunk. Nem tudunk mit csinálni a macskát etetni kell, mert különben éhen hal, vagy messzebbre elkóborol kajáért. Amióta itthon vagyok, ugyanúgy bánok vele, mint nyár előtt. Minden nap etetem, simogatom... stb. Foglalkozok vele. Többet nem tudok tenni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!