Baj, hogy hazudtam a szomszédnak?
Figyelt kérdés
A szomszéd macskája nagyon sokat átjár hozzánk. Néha etetjük is. Egyre többet van nálunk, a kertben alszik stb. Időnként a szomszéd átjött megkérdezni, hogy nem-e nálunk van. Akkor mondtuk, hogy igen, és kivittük neki. Ma reggel is átjött a macska, nem sokkal utána a szomszéd is, de azt hazudtam, hogy nincs itt. Később hallottam, hogy hívogatja, cicceg neki, de a macskát nem is érdekelte, nem foglalkozott vele. Még most is a kertünkben van.2020. szept. 1. 14:46
1/29 anonim válasza:
Miért hazudtál neki? Szeretnéd megtartani a macskát, vagy zavar hogy átjárkál hozzád kérdezősködni?
2/29 anonim válasza:
Baj. Én nagyon aggódok, amikor hívom a macskáimat és nem jelennek meg, főleg, ha előtte minden hívószóra rögtön ugrottak.
3/29 A kérdező kommentje:
De nálunk a macska nincs bezárva. Vissza tudna menni.
Igazából szeretem amikor átjön hozzánk, de ahol átjön, vissza is tudna menni.
2020. szept. 1. 14:53
4/29 anonim válasza:
Az ő macskája, még jó hogy keresi, az enyém sem foglakozik avval ha hívom, és még látom is hogy hol van, de tojik a fejemre, megsem mozdul pedig megkap mindent amire szükség van. Szerintem vidd át neki lehet aggódik miatta. Ha nem kezded el etetni akkor nem szokik oda.
5/29 anonim válasza:
Attól még hazudni nem kell, mondd meg a szomszédodnak, hogy nálad van a macska a kertben, de téged nem zavar, amikor ott van, és ha őt sem, nem kell visszahívnia, de ne hazudj neki, én is nagyon aggódnék, ha az enyém nem jönne hívószóra.
6/29 anonim válasza:
Ha zavarja, hogy átmegy, akkor minek engedi ki??? Én is kiengedem a cicómat, de nem kajtatok utána, hogy hova megy. Ha szomszédol, hát szomszédol. Mindenesetre azért ne etessétek.
7/29 A kérdező kommentje:
Átmentem. Szóltam neki. Azt mondta ha akarom estig maradhat mert el kell mennie.
2020. szept. 1. 15:07
8/29 anonim válasza:
btk. Állat telken belüli tartására kötelezi a szomszédot (is).
9/29 anonim válasza:
8-as. Egy macskát nem lehet telken belül tartani! Legalább is, ha nem valami túltenyésztett állat, hanem igazi macska.
10/29 anonim válasza:
Hozzám átjár a szomszéd új macskája, és engem zavar is. Kinyírta az összes eddig ott fészkelő madárnak a fiókáját és még a virágágyást is összeszarja. Hiába szóltam a szomszédnak, nem foglalkozik vele. Ilyenkor mit tudok tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!