Szoktam etetni a szomszéd macskát! Benyújthatom a számlám a szomszédnak?
Figyelt kérdés
Mindig jön mikor etetem a macsk
ám, és kiturná a saját táljából! Ezért adok neki klülön! De már unom, hogy a macskámnak a konzerv felét Ő zabálja meg...
Most benyújthatom a számlám a szomszédnak(pár ezer forint minimum)
2014. febr. 24. 14:39
1/28 anonim válasza:
Szerintem nem. Senki sem kényszerít arra, hogy etesd. Ha odaszoktattad akkor így jártál. Kergesd el és kész vagy adj neki enni. De tuti nem fogja kifizetni neked senki...
2/28 anonim válasza:
:D ... remélem ez csak vicc ! Már ,hogy nyújthatnád be a számlát ?! Nem kért a szomszéd rá,hogy enni adj a macskájának .Ha nem akarod etetni a másikat , a sajátodat olyan helyen etesd ,ahol a másik nem férhet hozzá. Ezt egyébként te rontottad el .. Te szoktattad oda magatokhoz ,hogy mindig etetted .
3/28 anonim válasza:
pisztolyt tartott a fejedhez a szomszéd hogy etesd a macskját? vagy netán a macska maga? :D a kutya nem kért rá hogy etesd a szomszéd macskáját... oda pofátlankodik, vedd el a kaját, locsold le egy vödör vizzel, csapj rá a seprűvel a seggére...
4/28 anonim válasza:
Nyugodtan benyújthatod, de ki mondta hogy etessed? Mi van akkor ha másik valaki is eteti, és netalán megmérgezi?Örülhetsz ha nem ver nyakon.
5/28 anonim válasza:
Még ha tudna róla a szomszédod, akkor sem. Csak ha szóban vagy írásban kifejezetten megegyeztetek (jogilag szerződést kötöttetek), hogy te vállalod a macskájának az etetését, ő meg vállalja, hogy cserébe fizet neked valamennyit.
6/28 A kérdező kommentje:
De én nem akarom seprüvel megcsapni!
2014. febr. 24. 14:54
7/28 EagleHUN válasza:
Ne is csapd seprűvel. A vízzel való locsolgatás meg az erős "SICC" elég lesz neki.
8/28 anonim válasza:
nem hiszem, hogy ne találnál az etetés idejére olyan helyet, ahol csak a te macskád tudja megenni.
9/28 anonim válasza:
Etesd bent.
Nekünk volt pár cicánk akik odaszoktak mert etettük őket. Persze mi senkinek sem nyújtottunk be számlát, mivel nem kaptak ott enni ahol laktak, befogadtuk őket.
10/28 A kérdező kommentje:
De neki van otthona! Rendesen ha haza jöttek szalad oda! Meg hívják is, hogy kaját adjanak neki, akkor elszelel!
2014. febr. 24. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!