Mi tegyek? El fog pusztulni?
"most van egy gyönyörű játékos édi kis dagi cicusom(L)"
Most akkor ezek után meg akarod tartani? Hogy egyértelműen egy vitamininjekciót se tudsz megengedni a macskának?
Ne légy ilyen felelőtlen, add oda valakinek, valaki biztosan ezer örömmel felelősséget vállal érte és valakinek szeretett kedvence lehet, de ilyen tortúrát mégegyszer átéletni vele esetleg KÍNZÁS. Egyértelművé vált, hogy sajna nem áll módodban egy háziállatnak biztosítani a feltételeket! Úgyhogy igen, most szép dagi kiscica (hála a gondviselésnek!), és csilivili minden, de ha megint valami baja lesz, megint csak ide fogsz tudni fordulni a gyakorikérdésekre, hogy "jajmilesz, a macskámnak kilóg a bele".
Gondolkodj, és a macska javára dönts! És jól tudod, neki mi lenne a jobb...
16:28 add már fel!
Hagyd már ezt az álszent szöveget!
Magyarországon szerinted hányan vállalnak úgy gyereket, hogy nincs meg a pénz a nevelésére, gyógyítására?
Akkor miért egy macskával cseszteted?
Képzeld, rengetegen vállalnak úgy háziállatot, hogy sajnos nincs meg a pénz a gyógyíttatásra. Ez van. Mert megszaporodik a macskája, kutyája és a kölyköket már nem tudja olyan biztonsággal vállalni. Igen, ilyenkor el kell őket ajándékozni.
De hidd el, sokaknak ez a legkisebb problémájuk, hogy a kismacskájuk beteg.
Ezt tényleg olyan nehéz felfogni????
Én például nem bírom az olyan embereket, akik nyalják-falják a kutyájukat-macskájukat. Undorítónak tartom.
Nekem is van egy kutyám, imádjuk, de ha több tízezer lenne a gyógyíttatása, azért elgondolkodnánk, hogy most akkor a kutya maradjon életben, vagy mi.
ÉRTED???
Vagy még mindig kekeckedsz?
10:47
egyáltalán nem kekeckedek, úgy gondolom, hogy normális stílusban írtam a kérdezőnek is, és neked is igyekszem abban írni.
Ugyanakkor nem vagyok álszent, ebben nálam semmi "ál" nincs, én ezt tényleg így gondolom. Azért egy párszázas injekciót meg kell tudni ereszteni az állatnak.
Tudom amúgy, hogy főleg faluhelyen még ma sem így megy az állattartás, én csak azt szeretném, ha a kérdező tanuna abból, amin most átment. Örülök, hogy megmaradt a cica, tényleg, de nem biztos, hogy nála van a legjobb helyen. Anyagiaktól függetlenül eddig a felimserésig el kell tudni jutni.
Én sem vagyok milliomos, sőt még csak normális munkám sincs (pedig a végzettségem meglenne). De van két kutyám, és van nekik félretéve pénz. Persze aláírom, én sem száguldok mindennel a dokihoz, de ha betegek, akkor igen. Egyenrangúként kezelem őket ebben: ha én dokihoz megyek, mert beteg vagyok, és féltem az egészségem, akkor ehhez nekik is joguk van.
De oké, felfogtam, ezt csak én gondolom így, megértettem.
Csináljon mindenki amit akar.
Mi meg majd távgyógyítjuk az állataikat a gyakorikérdéseken. Tiszta sor. :)
Na, szép hétvégét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!