SOS! Vettünk két hörcsögöt kb egy hónapja! Épp most vettem észre, hogy apró hörik születtek. De nem tudom mikor! Azt sem tudom melyik szülte meg őket! Mit kell tennem? Véletlen levettem a picikről a házat is. El fognak pusztulni?
Figyelt kérdés
Sajnos csak feltételezni tudom melyik a lány,mert szoktak párosodni,és gondolom ő az aki alul szokott lenni.Bár a kereskedő azt mondta,csak imitálják az együttlétet,mert mindkettőt lányként vettük meg.2011. júl. 4. 22:55
1/5 anonim válasza:
Én is vettem egy fiú hörit 3 éve aki 1 hét múlva megszült. Lehet terhesen hoztad el, ha többet nem lesznek kicsit akkor valóban lányok. Ne csinálj semmit, 1-2 hét múlva járkálni fognak. Addig szopiznak, de szerintem válaszd ketté a nagyokat, ha tudod, melyik az anya, mert a másik gyakran megeszi őket, amíg nagyon picik...:S Az anyának pedig adj főtthusit, azt hallottam, így ő se fogja megenni őket, bár ez szerintem hülyeség, de nem fog neki ártani egy csipetnyi hús. Arra figyelj, hogy a kicsit a ketrecen átférnek, lehetőleg akváriumban tárold őket. Én 5 hetesen bevittem őket az állatkereskedésbe.
2/5 anonim válasza:
"Én is vettem egy fiú hörit 3 éve aki 1 hét múlva megszült."....miiivan?...ezt nem értem, fiú höri megszült?
3/5 anonim válasza:
számold ki:
3 hónapos korukban már ivarérettek
15-18 napig vemhesek.
4/5 anonim válasza:
Nem, úgy értem vettem egy "fiút", mert azt szerettem volna, de lányt adtak. Kicsit elnézték. Nem tudják megállapítani és szerintem nem is akarják a boltban. Adnak amit megfognak...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!Közben rájöttünk,hogy már 2 hónapja nálunk vannak a hörik,így biztos,hogy nálunk történt meg a fogantatás is.Ennyit arról,hogy 2 lányt kértünk.Viszont nem bánjuk,mert nagyon izgi dolog az egész.Csak azt nem tudjuk még,hogy mi lesz a két nagy hörivel,mert mindkettő a szívünkhöz nőtt,de nem akarunk folyton höribabákat ajándékozni.Viszont aki tudja,kérem írja meg,hogy hány napos korukban lehet őket bolygatni,vagy kipucolni a ketrecüket,illetve megnézni,hogy mind életben vannak-e?Köszi!
2011. júl. 6. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!