Mi tegyek? El fog pusztulni?
vastag fecskendőt lehet kapni a patikában, ha kifejezetten kéred a patikustól, hogy vastag legyen (azt hiszem, olyan fél deci folyadék fér bele) Az algopirin az jó ötlet, szerintem ha ezektől nem jön rendbe, akkor semmitől...
Esetleg tejet adj neki, más szerintem nem kell (langyosítsd föl a tejet) és úgy rakd a fecskendőbe.
igaz: pici darab antibiotikumot is adhatsz neki...
nálunk a 4 kg-s kutyának kellett napi fél antibiotikum
értem 10:01-es aggodalmát, de valószínűleg nem fog megmaradni...
én személy szerint nem annyira kedvelem a macskákat, tehát ha rajtam múlik, akkor orvosra nem költök. De ettől függetlenül kamillázzad a szemét, szerintem nyugodtan adj pici darab algópirint és ha nem marad meg, akkor valószínűleg állatorvossal sem maradna meg...
de te tudod..
nyugodj meg, innen úgy tűnik, hogy mindent megteszel, amit meg lehet tenni házilag.
kedves 10:17!
a szövegben írta, hogy a szomszédnak adta, csak visszaszökött... ez van, nem gerincesség, hanem TÉNYLEG pénz kérdése SAJNOS, hogy a macskanáthával orvoshoz viszi-e. SAJNOS szerintem még orvossal sem maradna meg. Kár rákölteni. És ne bunkózz azzal, hogy dőljön hátra nyugodtan a fotelba és nézze végig. De tudod mit? esetleg utalhatnál neki egy 5000ezrest, hamár segíteni szeretnél.
Nem kell a gép mögül köpködni...
direkt házi praktikákat kért...
"MIÉRT van állata annak, aki nem tudja vállalni, hogy orvoshoz vigyen egy beteg macskát??"
Kizárólag azért van nálam ez a cica mert nem akarom hogy meghalljon és próbálom meggyógyítani.. nem tehetek róla hogy csak jószándékom van pénzem meg nincs!!
Amúgy meg állatorvos mondta a kamillát és az algopirint is tehát ennyit tud tenni ő is én csak arra gondoltam hátha itt valaki még tud valamit amivel tudnék rajta segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!